Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven komt in oktober naar Switch

  • Nieuws

  • 19 jun 24 om 03:33

  • Rik

  • 0

Tijdens de Nintendo Direct van 18 juni maakten Nintendo en Square Enix bekend dat Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven op 24 oktober naar Switch komt.

Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven is een moderne remake van Romancing SaGa 2 uit 1993 op de Famicom. Square Enix omschrijft het als een non-lineaire RPG, wat inhoudt dat je zelf invloed uitoefent op het verloop van het verhaal. Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven vertelt het verhaal van de terugkeer van de legendarische Seven Heroes. Honderden jaren geleden redden deze zeven helden al eens eerder de wereld van de duisternis. Het zevental was echter zo machtig dat de machthebbers van weleer ze uit angst verbanden naar een andere dimensie. Het werd echter voorspeld dat de legendarische Seven Heroes ooit terug zouden keren om de wereld nogmaals te redden.

Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven is een strategische turn-based RPG met meer dan 30 speelbare Classes en rassen. Ook zal Kenji Ito, de componist van het origineel, terugkeren voor de vernieuwde soundtrack.

Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven komt op 24 oktober 2024 uit op de Nintendo Switch.

Kijk jij uit naar de moderne versie van deze oer-RPG? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

0

Nieuws Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

23-07-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij Hello Kitty Island Adventure in 2025 naar Nintendo Switch

1

Nieuws Hello Kitty Island Adventure in 2025 naar Nintendo Switch

19-06-2024

1

Erik

RPG van Final Fantasy-bedenker maakt overstap naar Switch

0

Nieuws RPG van Final Fantasy-bedenker maakt overstap naar Switch

18-06-2024

1

Erik

Reageer als eerste!