Hello Kitty Island Adventure in 2025 naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 19 jun 24 om 09:49

  • Erik

  • 1

Hello Kitty krijgt een nieuwe game op de Nintendo Switch. Beleef met Hello Kitty Island Adventure in 2025 een heus eilandavontuur.

In Hello Kitty Island Adventure ga je naar Friendship Island. Hier kies je een outfit, maak je zelf voorwerpen en ga je op reis om de natuurlijke schoonheid van het eiland te herstellen. Daarnaast ontmoet je Hello Kitty en haar vrienden als Kuromi en Cinnamoroll.

Tijdens de Nintendo Direct werd een eerste trailer van de game gedeeld.

Hello Kitty Island Adventure lijkt op een soort Animal Crossing voor kinderen. Op Friendship Island is van alles te doen: probeer vrienden te worden met de bewoners of kook de heerlijkste gerechten. Ook kun je de cabins van je eilandbewoners aanpassen en zijn er tal van puzzels te voltooien. Je doel? Een eilandparadijs.

Er zijn ook objecten uit het Hello Kitty-universum in Animal Crossing: New Horizons te krijgen. Zo kun je met speciale amiibo-kaarten onder andere een Hello Kitty-hoed vrijspelen.

Island Adventure is niet het eerste Hello Kitty-spel op de Nintendo Switch: ze kwam al eerder voor in Hello Kitty and Friends: Happiness Parade en racespel Hello Kitty Kruisers.

Wat vind jij van deze game? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nintendo Summer Magazine 2024 krijgt Engelstalige variant

0

Nieuws Nintendo Summer Magazine 2024 krijgt Engelstalige variant

12-07-2024

2

Kitty

shin megami tensei main image

1

Review Shin Megami Tensei V: Vengeance - Wraak voor fijnproevers

19-06-2024

0

Mitch

Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven komt in oktober naar Switch

0

Nieuws Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven komt in oktober naar Switch

19-06-2024

1

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Kitty

19 jun 24 om 13:31

#13848‍

796 XP | 63 comments

Ik vind dit niet heel stiekem wel erg schattig.