River City Girls 2 krijgt twee personages uit Double Dragon via DLC

  • Nieuws

  • 26 apr 24 om 11:55

  • Dennis

  • 0

Billy en Jimmy Lee uit de Double Dragon-serie komen deze zomer naar het spel River City Girls 2! De helden worden toegevoegd via DLC.

Op 1 april grapte WayForward dat Bimmy en Jammy uit Double Dragon naar River City Girls 2 zouden komen. Deze niet-bestaande broers zijn uiteraard niet toegevoegd, maar met een nieuwe trailer kondigt WayForward aan dat de echte Double Dragon-broers Billy en Jimmy wel hun opwachting komen maken.

Via DLC worden de twee vechters toegevoegd. Ze zullen een onderdeel gaan maken van het originele verhaal, en daarvoor hebben de stemacteurs van Billy en Jimmy nieuwe tekst ingesproken. De DLC verschijnt deze zomer. Op dat zelfde moment verschijnt ook een gratis update voor River City Girls 2, die nieuwe accessoires en nieuwe shops toevoegt. De aankondigingstrailer voor Billy en Jimmy zie je hier:

River City Girls 2 is een sidescrolling beat-em-up en kwam uit op de Nintendo Switch in december 2022. Het nieuwste deel in de Double Dragon-serie stamt uit 2023. Toen verscheen Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons op het platform.

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

0

Nieuws Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

06-05-2024

1

Evelyne

Endless Ocean: waarom deze Wii-klassieker zo goed is

2

Special Endless Ocean: waarom deze Wii-klassieker zo goed is

26-04-2024

3

Karina

Sophia the Traveler – Het had zo mooi kunnen zijn…

2

Review Sophia the Traveler - Het had zo mooi kunnen zijn...

26-04-2024

2

Karlijn

Reageer als eerste!