Rift of the Necrodancer is een ritmespel van Cadence of Hyrule-maker

  • Nieuws

  • 25 aug 22 om 09:19

  • Erik

  • 0

Brace Yourself Games heeft Rift of the Necrodancer aangekondigd. Dit is een ritmespel á la Guitar Hero en Rhythm Paradise.

In Rift of the Necrodancer probeer je in verscheidene minigame-achtige settings op de maat van de muziek het level te voltooien. Dit kan een traditionele Guitar Hero-achtige omgeving zijn, maar ook yoga in de gymzaal.

Het is nog niet bekend wanneer en of Rift of the Necrodancer naar de Nintendo Switch komt. Op dit moment is enkel een Steam-release bevestigd (ook zonder datum).

Op de Steam-pagina van Rift of the Necrodancer onthullen de makers dat de game drie verschillende spelmodi kent.

In de titulaire Rift Mode speel je een ritmisch gevecht tegen een aanhoudende stroom monsters. In Mini Game Mode probeert Cadence op de maat van de muziek ‘de uitdagingen van de moderne wereld’ te trotseren en bij Boss Battles Mode versla je eindbazen op, je raadt het al, het ritme van de muziek!

Brace Yourself Games is bekend van Crypt of the Necrodancer, dat in 2018 ook naar de Nintendo Switch kwam. Dit is een roguelike annex ritmespel. Nintendo was zo onder de indruk van de game, dat ze de eer kregen om er een heuse Zelda-variant van te maken: Cadence of Hyrule.

Bron: Brace Yourself Games

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Trailer en releasedatum voor Rocket Knight Adventures: Re-Sparked

0

Nieuws Trailer en releasedatum voor Rocket Knight Adventures: Re-Sparked

08-05-2024

0

Martijn

Bekijk livestream van Splatoon 3 en Harvestella in Nintendo Treehouse

0

Media Bekijk livestream van Splatoon 3 en Harvestella in Nintendo Treehouse

25-08-2022

3

Icelos

20 jaar Super Monkey Ball – Nu komt de aap uit de mouw

7

Special 20 jaar Super Monkey Ball - Nu komt de aap uit de mouw

25-08-2022

5

Jeroen

Reageer als eerste!