Project Zero-director overweegt meer remasters na succes Maiden of Black Water

  • Nieuws

  • 26 okt 21 om 01:07

  • Rik

  • 0

In een recent interview met de Duitse publicatie JPgames laat Makoto Shibata weten meerdere remasters te overwegen van de Project Zero-games. Shibata is de vaste director van de serie. Er zijn momenteel nog geen concrete plannen voor specifieke remasters. 

Het interview werd gehouden ter ere van de release van de remaster van Project Zero: Maiden of Black Water, die in 2014 al uitkwam voor de Wii U. Op de vraag of andere games uit de psychologische horror-serie ook een remaster zullen krijgen kon Shibata geen definitief antwoord geven. Momenteel zijn er geen plannen, maar het team is overvallen door de hoeveelheid positieve reacties op de remaster van Maiden of Black Water. Shibata zegt de mogelijkheden voor andere Project Zero remasters nu te gaan onderzoeken.

Omdat deze titel werd voorbereid voor de twintigste verjaardag van de serie zijn er nu geen plannen voor andere remasters. Maar de reacties die we mochten ontvangen van iedereen overstegen onze verwachtingen, dus ik neem dit graag in overweging voor de toekomst.

De Project Zero-serie staat in Japan bekend als de Zero-serie en in Amerika onder de naam Fatal Frame. De PAL-regio (Europa en Australië) gebruiken de ons bekende Project Zero-naam.

Na de Wii U ook op de Switch

Project Zero: Maiden of Black Water komt op 28 oktober uit voor de Nintendo Switch, Playstation 4 en 5, XBOX One en Series X/S en PC.

Ga jij deze halloween griezelen met Project Zero: Maiden of Black Water? Laat het ons weten in de comments… als je durft.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Download vereist voor fysieke versie GTA: The Trilogy – The Definitive Edition

13

Media Download vereist voor fysieke versie GTA: The Trilogy – The Definitive Edition

26-10-2021

0

Rik

Retro Studios moest ’te sensuele’ kreten aanpassen in Metroid Prime

4

Nieuws Retro Studios moest 'te sensuele' kreten aanpassen in Metroid Prime

26-10-2021

3

Rik

Reageer als eerste!