Princess Tour scheurt naar Mario Kart Tour

  • Nieuws

  • 26 mei 23 om 14:51

  • Rik

  • 1

Nintendo heeft de volgende Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour. Vanaf aanstaande woensdag kunnen we aan de slag met de Princess Tour!

De Princess Tour volgt de Mii Tour op. De Princess Tour vormt het Mario Kart Tour-debuut van het Daisy Circuit-circuit. Daisy Circuit maakte zijn debuut in Mario Kart Wii. Het is voor het eerst dat Daisy Circuit speelbaar wordt in een andere game. Het blijft echter niet bij een debuterend circuit: naast Daisy Circuit zien we ook Peach Circuit (GBA) voorbij komen in de trailer. Ook Peach Circuit was nog niet eerder speelbaar in Mario Kart Tour. Peach Circuit debuteerde in Mario Kart: Super Circuit en was eveneens speelbaar in Mario Kart DS.

In de trailer zien we ook verschillende Princess-personages voorbij komen, waarbij Daisy en Peach weinig verrassend de belangrijkste rollen op zich nemen.

Net als bij de vorige Tour komen er niet een, maar twee nieuwe Mii-outfits beschikbaar tijdens de Princess Tour. Een van de nieuwe Mii-outfits staat in het teken van Princess Daisy, de andere is het Pink Mii Racing Suit. Ook bij de volgende Tour kunnen we weer twee Mii Racing Suits verwachten: er werden twee silhouetten geteased.

De Princess Tour gaat van start op 31 mei, tot die tijd kun je blijven racen in de Mii Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

bank stream koopa cafe

1

Livestream Kom chillen tijdens de N1-UP Bankstream

25-06-2024

1

Mitch

Zelda: Tears of the Kingdom geüpdatet naar versie 1.1.2

7

Nieuws Zelda: Tears of the Kingdom geüpdatet naar versie 1.1.2

26-05-2023

3

Thijmen

Deel 2 van gratis The Wonderful 101 DLC nu beschikbaar

0

Nieuws Deel 2 van gratis The Wonderful 101 DLC nu beschikbaar

26-05-2023

2

Dennis

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

31 mei 23 om 11:04

#10080‍

5278 XP | 651 comments

Het heeft weliswaar 15 jaar geduurd maar ik ben er stiekem best blij mee dat Daisy Circuit (Wii) als een van de origineelste circuit tracks eindelijk terug wordt gebracht als retro track in MKT al  is vanwege de datamines de kans zo goed als onbestaand dat deze laatste herontworpen baan van de Star Cup in de BCP terecht gaat komen.