Prince of Persia: The Lost Crown krijgt Mask of Darkness-DLC

  • Nieuws

  • 2 dagen geleden

  • Rik

  • 1

Het is Summer Game Fest! En Ubisoft hield zojuist hun Ubisoft Forward-presentatie. In deze presentatie kregen we de eerste teaser te zien voor de DLC-verhaaluitbreiding van Prince of Persia: The Lost Crown. ‘Mask of Darkness’ komt in september beschikbaar.

Daarnaast maakte Ubisoft bekend dat er per direct een update live gaat voor de basis-game: de Divine Trials. In deze update voor Prince of Persia: The Lost Crown zitten ‘revisited bosses’, combat-uitdagingen, puzzel-uitdagingen, platforming-uitdagingen, nieuwe amuletten en nieuwe outfits. Bekijk hieronder de trailer voor de Divine Trials-update én de DLC-teaser uit de Ubisoft Forward:

Prince of Persia: The Lost Crown is sinds 18 januari 2024 beschikbaar op de Nintendo Switch. De Mask of Darkness verhaal-DLC komt in september 2024 beschikbaar in de Nintendo eShop.

Lokken deze uitbreidingen jou terug naar Prince of Persia: The Lost Crown?

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Monopoly komt naar Nintendo Switch

1

Nieuws Monopoly komt naar Nintendo Switch

11-06-2024

2

Rik

Demo beschikbaar voor On Your Tail

0

Nieuws Demo beschikbaar voor On Your Tail

10-06-2024

1

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Dennis

2 dagen geleden

#13727‍

979 XP | 88 comments

Toevallig bezig om deze game te 100%-en, wat een heerlijk spel is dit. Blij met de nieuwe gratis content, die platformsegmenten zien er pittig uit! Ook benieuwd wat de DLC gaat brengen.

Oprecht alle lof voor dit spel. Ubisoft heeft het vaak genoeg verklooid de laatste jaren maar The Lost Crown is een topgame geworden.