Monopoly komt naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 2 dagen geleden

  • Rik

  • 1

Het is Summer Game Fest, en Ubisoft hield zojuist hun Ubisoft Forward-presentatie. Daarin maakte de Franse game-gigant bekend dat zij Monopoly naar de Nintendo Switch brengen.

Monopoly is een digitale versie van het bekende bordspel. Je moet deze versie van Monopoly niet verwarren met ‘Monopoly for Switch’ (2017) of ‘Monopoly Madness’ (2021), vrijere interpretaties van het spel die al eerder uitkwamen. In de kern is de gameplay volledig gelijk aan de analoge versie, al heeft Ubisoft wel het een en ander aan animaties en extra’s toegevoegd:

Monopoly komt in september 2024 naar de Nintendo Switch en andere platforms.

Ben jij fan van digitale bordspellen op de Switch, of hou jij het gewoon bij de echte borden, pionnen en dobbelstenen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Retro-racer Victory Heat Rally komt dit jaar naar Nintendo Switch

0

Media Retro-racer Victory Heat Rally komt dit jaar naar Nintendo Switch

11-06-2024

1

Robin

Prince of Persia: The Lost Crown krijgt Mask of Darkness-DLC

1

Nieuws Prince of Persia: The Lost Crown krijgt Mask of Darkness-DLC

11-06-2024

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

travelit

2 dagen geleden

#13726‍

56 XP | 4 comments

Dat ze de console wars hebben gewonnen dat weten we, maar om nu te zeggen dat ze monopolie hebben, dat gaat een beetje te ver 😜