Pre-load live voor Pokémon Legends: Arceus, download-grootte bekend

  • Nieuws

  • 21 jan 22 om 21:51

  • Rik

  • 0

Over precies een week kunnen we aan de slag met Pokémon Legends: Arceus, en dat betekent dat in de eShop de pre-loads geactiveerd worden. Ook weten we daardoor het bestandsformaat van de game.

Nintendo biedt al enkele jaren pre-loads aan voor nieuwe games. Bij klanten die in de eShop een pre-order hebben geplaatst voor een aankomende release wordt de game al grotendeels op het systeem gedownload. Er ontbreekt slechts een klein stukje code om de game ‘vrij te geven’ waardoor deze daadwerkelijk speelbaar wordt. Door de game te pre-loaden hebben klanten geen last van lange laadtijden en overbelaste servers op de releasedatum. Een pre-load komt doorgaans een week van de voren beschikbaar, zo ook voor Pokémon Legends: Arceus.

Door de pre-loads weten we nu officieel dat er voor Pokémon Legends: Arceus 6GB aan vrije ruimte nodig is op je Nintendo Switch. Iedereen die de game digitaal aanschaft voor 9 mei krijgt een in-game bonus bestaande uit 30 Heavy Balls. Deze bonus komt bovenop Hisuian Growlithe Kimono Set en Baneful Fox Mask de kleding-items, die tot 9 mei zowel beschikbaar zijn voor mensen met een digitale als fysieke versie van de game.

Heb jij een pre-order staan voor Pokémon Legends: Arceus? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Ontslagronde bij Square Enix: Westerse divisies worden ‘compleet opnieuw opgebouwd’

0

Nieuws Ontslagronde bij Square Enix: Westerse divisies worden 'compleet opnieuw opgebouwd'

15-05-2024

1

Rik

Banjo-Kazooie vanaf vandaag speelbaar op NSO

3

Nieuws Banjo-Kazooie vanaf vandaag speelbaar op NSO

21-01-2022

2

Robin

Microids mag drie nieuwe Garfield-games maken

0

Nieuws Microids mag drie nieuwe Garfield-games maken

21-01-2022

1

Rik

Reageer als eerste!