Banjo-Kazooie vanaf vandaag speelbaar op NSO

  • Nieuws

  • 21 jan 22 om 22:06

  • Robin

  • 3

Banjo-Kazooie is vanaf vandaag speelbaar op NSO.

Nintendo heeft vandaag Banjo-Kazooie uitgebracht voor NSO. Banjo-Kazooie was een klassier op de N64 in het verleden waarbij je Banjo’s zusje mocht redden van de heks Gruntilda.

Mocht je Banjo-Kazooie kennen van Super Smash Bros. Ultimate en heb je het originele spel nooit gespeeld dan is dit de perfecte kans.

Gaan jullie het spel op NSO spelen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

0

Nieuws Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

15-05-2024

1

Coen

Nieuwe River City Girls Zero trailer legt het verhaal uit

2

Nieuws Nieuwe River City Girls Zero trailer legt het verhaal uit

21-01-2022

0

Jeroen

Pre-load live voor Pokémon Legends: Arceus, download-grootte bekend

0

Nieuws Pre-load live voor Pokémon Legends: Arceus, download-grootte bekend

21-01-2022

1

Rik

Discussieer met ons mee! 3

oldman86

22 jan 22 om 14:18

#3295‍

1186 XP | 222 comments

Gister lekker veel gespeeld en nog steeds top

Martijn

23 jan 22 om 12:07

#3307‍

3604 XP | 417 comments

Echt een spel dat ik vroeger gemist heb, zo zonder N64. Wil 'm eigenlijk nog steeds een keer doorlopen, al sta ik echt niet achter Nintendo's NSO-beleid, met dat belachelijke 'DLC-pakket'. Had gewoon 5 Euro extra gerekend en het bij het gewone abonnement opgeteld. Vergeet niet dat de N64 intussen ook alweer meer dan 20 jaar geleden is.

Ik zag die verdubbeling van de prijs al aankomen toen het plus-pakket werd onthuld. Toen dacht ik al van: dat zullen ze toch niet écht doen? Natuurlijk wel! Toch houdt die gedachte mij een beetje tegen om de Nintendo Switch Online 'DLC' te halen. Besluit Nintendo de service aan te passen of te stoppen, dan heb je nog niks. Denk hier ongeveer hetzelfde over als bij dat Cloud-gaming, waar ik ook geen voorstander van ben.

Misschien haal ik die N64 / Mega Drive uitbreiding nog eens, uiteindelijk. Misschien ook wel niet. In ieder geval mooi dat Banjo-Kazooie weer terug te spelen is op een Nintendo-platform! Wie weet, beloofd dat ook nog iets goeds voor de toekomst van deze vogel en beer. Intussen mag meer dan ooit duidelijk zijn, dat ze nog steeds enorm populair zijn en eigenlijk gewoon een modern vervolg verdienen, trouw aan die vroegere games. Tijd om er eens wat mee te doen Microsoft, Rare en (indien mogelijk) Nintendo!

rob1N

25 jan 22 om 18:41

#3350‍

5441 XP | 1048 comments

Ik had ze op de xbox360 voor het laatst nog gedownload nadat ik B&K Nuts and Bolts had uitgespeeld. Het blijven supervette platformers met toffe humor. Ik vond vooral de namen van characters echt leuk gevonden. Chilly Billy & Chili Willie, Honey B. Chris P. Bacon en nog wel andere droge dingen. Supertoffe overworlds vol geheimen en puzzels. Echt 1 van de betere games aller tijden qua platformers imo.