PowerWash Simulator krijgt Alice's Adventures DLC

  • Nieuws

  • 23 jun 24 om 14:05

  • Jeroen

  • 0

Heb je nog steeds meer zin in virtueel schoonmaken dan het op peil houden van je eigen leefomgeving? Of vind je het gewoon leuk om schoon te maken? PowerWash Simulator krijg wederom een DLC-pakket!

Deze DLC moet op 7 juli uitkomen, en je start het geheel door de bekende kat (de Cheshire Cat) te volgen. Wat daarop volgt is een avontuur in een behoorlijk kleurrijke omgeving, waarin je ten strijde trekt tegen alle stofnesten en vuiligheid die je overal tegenkomt. Met je trouwe waterspuit ga je alle gore bende te lijf. De DLC bevat meerdere bekende locaties die je wellicht kent uit het boek of de film, al heeft het niet de licentie van Disney. Zo kom je terecht op de Mad Tea Party, maar ook het huis van het konijn en het terrein van de Queen of Hearts. De DLC moet op 7 juli verschijnen, en hieronder kun je een verse trailer bekijken.

Ga jij straks aan de slag met deze DLC, of ga je liever je eigen huis nog een keertje stofzuigen? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Pokémon Unite viert derde verjaardag met toevoeging Ho-Oh

0

Nieuws Pokémon Unite viert derde verjaardag met toevoeging Ho-Oh

19-07-2024

2

Rik

Capcom legt uit waarom Monster Hunter Stories 1 een Switch-port kreeg

2

Nieuws Capcom legt uit waarom Monster Hunter Stories 1 een Switch-port kreeg

23-06-2024

2

Rik

‘Aantal’ Mario & Luigi-veteranen werken aan Brothership

3

Nieuws 'Aantal' Mario & Luigi-veteranen werken aan Brothership

22-06-2024

3

Rik

Reageer als eerste!