Pokémon Unite viert derde verjaardag met toevoeging Ho-Oh

  • Nieuws

  • 19 jul 24 om 23:07

  • Rik

  • 0

The Pokémon Company heeft bekend gemaakt dat er ter gelegenheid van de derde verjaardag van de Pokémon Unite wel een heel speciale nieuwe Pokémon wordt toegevoegd aan het spel: de legendarische Pokémon Ho-oH voegt zich binnenkort bij de selectie.

Ho-Oh wordt een fan favorite Pokémon genoemd door The Pokémon Company en is daarom geknipt om het driejarig bestaan van het spel te vieren. Ho-Oh’s toevoeging werd onthuld door de volgende teaser:

Daarnaast is de move-set van Ho-Oh bekend gemaakt. Pokémon Unite heeft ervoor gekozen om Ho-Oh een Ranged Defender te maken. Ook kreeg de legendarische Pokémon een gloednieuwe ability: Regenerator. Wanneer Ho-Oh enige tijd geen schade toegebracht krijgt zal de HP zich vanzelf langzaamaan herstellen. Dankzij de move Fly kan Ho-Oh over muren in de arena’s heenvliegen. Fire Spin creëert een vurige vortex rondom Ho-Oh die schade toebrengt aan tegenstanders en een deel van de schade aan bondgenoten absorbeert. Ook de klassieke Pokémon-moves Flamethrower en Sky Attack zitten in het arsenaal van Ho-Oh. Meest opvallend is Ho-Oh’s nieuwe Unite Move: Rekindling Flame. Hiermee kan Ho-Oh al zijn beschikbare Aeos-energie inruilen om uitgeschakelde bondgenoten terug te brengen in het spel.

Pokémon Unite deelde zelf ook een overzichtstrailer met alle moves van Ho-Oh:

Naast de toevoeging van Ho-Oh zijn er ook nog meerdere in-game events om de derde verjaardag van Pokémon Unite te vieren. Pokémon Unite krijgt nog met enige regelmaat nieuwe content, vaak in de vorm van een nieuw toegevoegde speelbare Pokémon.

Pokémon Unite kwam op 21 juli 2021 uit voor de Nintendo Switch. Op 22 september kwam de game ook uit voor mobiele apparaten. De game is Free-to-Start en heeft geen Nintendo Switch Online abonnement nodig.

Vier jij de derde verjaardag van Pokémon Unite mee met Ho-Oh? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

0

Review Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

16-09-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij Wat speel je dit wekend? [20 juli]

4

Special Wat speel je dit weekend? [20 juli] 

20-07-2024

4

Erik

Nintendo komt met eigen Joy-Con-oplaadstandaard

3

Nieuws Nintendo komt met eigen Joy-Con-oplaadstandaard

19-07-2024

3

Dennis

Reageer als eerste!