Pokémon Smartphone-ringen beschikbaar op My Nintendo

  • Nieuws

  • 19 nov 21 om 02:56

  • Rik

  • 0

Vandaag komen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl uit voor de Nintendo Switch. Ook My Nintendo haakt in op de remakes van de Sinnoh games: voor 500 platinapunten per stuk + verzendkosten heeft de My Nintendo Store twee smartphone-ringen in de aanbieding met Sinnoh-ontwerp.

Beide smartphone-ringen zijn gemaakt van acryl en metaal, net zoals de ring met het Hyliaanse schild die eerder dit jaar beschikbaar kwam. Er is een Piplup-model en een model met het logo van Team Galactic. De ringen hebben ook een dubbele functie als een standaard door de ring te draaien.

Let op: Fysieke producten uit de My Nintendo store zijn enkel te bestellen als je in bezit bent van een creditcard. Dit is namelijk de enige manier van betaling die My Nintendo toestaat om de extra verzendkosten van €6,99 te betalen.

Op My Nintendo is geregeld leuke merchandise te vinden. Naast de eerder genoemde Zelda-smartphonering zijn onlangs ook Warioware washitapes en een carddoosje voor 8 Switch-games en toegevoegd aan het assortiment.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Wat speel jij dit weekend van 4 mei

3

Special Wat speel je dit weekend? [4 mei]

04-05-2024

2

Erik

Vang Eevee en evoluties in Max Raid Event Pokémon Sword en Shield

0

Nieuws Vang Eevee en evoluties in Max Raid Event Pokémon Sword en Shield

19-11-2021

0

Erik

Tencent investeert in Playtonic: nieuwe Yooka Laylee op komst

2

Nieuws Tencent investeert in Playtonic: nieuwe Yooka Laylee op komst

18-11-2021

0

Jeroen

Reageer als eerste!