Pokémon Scarlet & Violet bevatten hint naar Legends: Z-A

  • Nieuws

  • 15 mrt 24 om 09:03

  • Erik

  • 1

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet hebben een hint verstopt naar Pokémon Legends: Z-A. Deze is te vinden in Levincia.

De hint is gevonden door Reddit-gebruiker KyleLaverre. Bij een van de hoge gebouwen in de stad zijn dezelfde inscripties te zien als in de trailer van Pokémon Legends: Z-A. De inscriptie staat voor ‘Urban Redevelopment Plan’.

Als je met een NPC in de buurt praat, zegt die: “Kennelijk zijn alle vijf van deze gebouwen in bezit van een vastgoedbedrijf genaamd Paldea Realty”. Verscheidene fans geloven nu dat hetzelfde bedrijf de herontwikkeling van Lumiose City in Pokémon Legends: Z-A op zich neemt.

Pokemon ZA & Paldea Connection
byu/KyleLaverre inPokemonZA

Als je de inscriptie zelf wilt vinden, moet je naar Levincia gaan, in het zuidoosten van Paldea. Je vindt ze bij de langwerpige wolkenkrabbers.

Game Freak staat er bekend om een tease naar wat komen gaat in hun spellen te stoppen. Zo kon je in Pokémon X&Y het ‘Mysterious Souvenir’ krijgen, een tease naar Alola van Sun & Moon. Deze spellen bevatten op hun beurt een poster van Gigantamax Toxtricity; de centrale grimmick van Sword & Shield.

Pokémon Legends: Z-A is op Pokémon Day aangekondigd. In het spel keer je terug naar de Kalos-regio in Pokémon X & Y. Het spel speelt zich volledig af in diens hoofdstad, Lumiose City. Deze stad is gebaseerd op Parijs.

Pokémon Scarlet & Violet is sinds 18 november 2022 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Op dit moment is er een Tera-event gaande met de originele starters. Tot 18 januari kun je Charizard met een Mighty Mark vangen.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Mario vs Donkey Kong remake nintendo Switch screenshot

0

Nieuws Beste verkochte Nintendo Switch-games [Mei 2024]

07-05-2024

1

Robin

Vampire Survivors is de volgende Game op Proef voor Nintendo Switch

0

Nieuws Vampire Survivors is de volgende Game op Proef voor Nintendo Switch

15-03-2024

1

Karlijn

Luigi's Mansion 2 HD Nintendo Switch screenshot

1

Nieuws Nintendo deelt minitrailer Luigi's Mansion 2 HD

15-03-2024

4

Rik

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

15 mrt 24 om 18:05

#13326‍

5426 XP | 1045 comments

hmjah, iedereen heeft het denk ik al eens gezien maar niet kunnen weten wat dit betekent, laat staan dat het een hint naar een nieuwe game is. Je kon het niet ontcijferen of zo, dus ja, beetje suffe hint. Je kon er niks mee.