Vampire Survivors is de volgende Game op Proef voor Nintendo Switch

Nintendo heeft via X aangekondigd dat Vampire Survivors de volgende game is die voor Nintendo Switch Online-spelers gratis beschikbaar is.

Als je momenteel lid bent van de service, kun je het volledige spel gratis spelen tijdens de proefperiode van 14 maart tot 21 maart.

Alle vooruitgang die je boekt tijdens de proefperiode kan worden overgedragen naar de volledige versie als je later besluit het spel aan te schaffen, zoals bij vergelijkbare aanbiedingen. Bovendien kun je eenvoudig Platinum Points verdienen op My Nintendo door deel te nemen.

Of deze aanbieding alleen geldt voor Europa of dat andere regio’s zoals Noord-Amerika en Japan de titel op een later moment zullen ontvangen als onderdeel van de service, is momenteel onduidelijk.

Vampire Survivors is een gothic horror casual game, verrijkt met roguelite-elementen, waarin je op een slimme manier hordes monsters moet trotseren. Het spel heeft nit alelen een singleplayer-mode, maar kan ook met 4 personen tegelijk in lokale co-op modus gespeeld worden.

Ben jij benieuwd naar Vampre Survivors? Of heb je het al gespeeld en wil je je mening delen met de community? Laat een bericht achter in de comments!

Bron: NintendoUK via X

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

3

Erik

Planet of Lana komt op 16 april naar Nintendo Switch

0

Nieuws Planet of Lana komt op 16 april naar Nintendo Switch

16-03-2024

2

Rik

Pokémon Scarlet & Violet bevatten hint naar Legends: Z-A

1

Nieuws Pokémon Scarlet & Violet bevatten hint naar Legends: Z-A

15-03-2024

2

Erik

Reageer als eerste!