Nintendo deelt minitrailer Luigi's Mansion 2 HD

  • Nieuws

  • 15 mrt 24 om 03:08

  • Rik

  • 1

Nintendo heeft op X een nieuwe trailer gedeeld van de aankomende remaster van het spookachtige avonturenspel Luigi’s Mansion 2 HD.

In de trailer zien we een bibberende Luigi zich een weg banen door de titulaire landhuizen. Hierbij wordt hij constant geconfronteerd door een bende spoken. Het begeleidende pianomuziekje uit de trailer wordt eveneens gespeeld door een van deze spoken.

Luigi’s Mansion 2, ook wel bekend onder de sub-titel Dark Moon, was de eerste Luigi’s Mansion die ontwikkeld werd door het Canadese Next Level Games. Deze studio is sindsdien verantwoordelijk voor nieuwe delen in de serie. In tegenstelling tot de meeste Mario-spellen, is Mario niet de held maar het slachtoffer van het verhaal. Nadat King Boo erin slaagt om Mario te ontvoeren is het aan zijn broer Luigi om de boel te redden. Dit doet Luigi door met zijn Polterguster-stofzuiger spoken te vangen. De remaster verschijnt op 27 juni op de Nintendo Switch.

Ga jij (opnieuw) op spokenjacht in Luigi’s Mansion 2 HD? Laat het weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo-president noemt Switch 2 een

0

Nieuws Nintendo-president noemt Switch 2 een opvolger en geen nieuw concept

08-05-2024

3

Erik

Pokémon Scarlet & Violet bevatten hint naar Legends: Z-A

1

Nieuws Pokémon Scarlet & Violet bevatten hint naar Legends: Z-A

15-03-2024

2

Erik

Ogerpon_VGC_Nintendo_Switch

0

Nieuws Nieuwe officiële competitie Scarlet & Violet start eind maart

15-03-2024

2

Evelyne

Discussieer met ons mee! 1

Lucas

15 mrt 24 om 08:19

#13324‍

638 XP | 123 comments

Opzich leuk dat dit komt, maar dit spel paste heel goed op de 3DS. Het was duidelijk gemaakt voor een minimaal scherm. Heb 'm uitgespeeld op de 3DS en dat is wel mooi zo.