Scarlet & Violet-uitbreiding The Indigo Disk lanceert 14 december

  • Nieuws

  • 2 nov 23 om 14:49

  • Dennis

  • 0

Het tweede deel van de Pokémon Scarlet en Violet-uitbreiding The Hidden Treasure of Area Zero verschijnt op 14 december. Dan kunnen we aan de slag met The Indigo Disk!

Dat laat Nintendo weten in een bericht op X. In het tweede deel van het betaalde DLC-pakket The Hidden Treasure of Area Zero ga je als leerling aan de slag op de nieuw opgerichte Blueberry Academy. Deze moderne school richt zich op gevechtstrainingen, en is deels in zee gebouwd. De mysterieuze Pokémon Terapagos zal ook een rol spelen.

Nintendo laat weten dat het belangrijk is dat je eerst het verhaal uit The Teal Mask uitgespeeld hebt, alvorens je aan The Indigo Disk begint.

Op 13 september kwam het eerste deel van het DLC-pakket uit: The Teal Mask. Robin deelde daar al zijn bevindingen over. The Hidden Treasure of Area Zero is los te koop in de Nintendo eShop, of samen met Pokémon Scarlet of Pokémon Violet in een fysieke bundel.

Heb jij genoten van The Teal Mask, en heb je zin in The Indigo Disk? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Agatha Christie: Murder on the Orient Express – Een goed begin is het halve werk

0

Review Agatha Christie: Murder on the Orient Express - Een goed begin is het halve werk

02-11-2023

6

Karlijn

SEGA: “Wij willen dat Sonic Mario voorbijstreeft”

5

Nieuws SEGA: "Wij willen dat Sonic Mario voorbijstreeft"

02-11-2023

3

Martijn

Reageer als eerste!