Verse update voor muziekspel Trombone Champ

  • Nieuws

  • 28 jan 24 om 22:58

  • Jeroen

  • 0

Er is een nieuwe update voor het knotsgekke muziekspel Trombone Champ. In deze game dien je op de maat en toon van de muziek allerlei knoppen te bewegen op je scherm, waar de game een hilarisch valse toon laat horen als het misgaat.

Trombone Champ is een rhytmisch muziekspel, waar met deze update een paar liedjes worden toegevoegd. Naast Trombone Skyze (Nasty Mix) is dat Habanera uit de opera Carmen, van de Franse componist Georges Bizet. Daarnaast kun je je muzikant met een beweging van je joy-con ook laten dansen. Voetjes van de vloer dus!

Ken je bijvoorbeeld de Theatrhythm games, of Kingdom Hearts Melody of Memory? Dan heb je een klein idee van welke richting de gameplay op gaat. Je speelt met je trombone allerlei liedjes na, waarbij je met een hopelijk vaste hand zo goed mogelijk iconen en lijnen op je scherm moet volgen. Het grappige hieraan is dat het spel grappige geluidseffecten geeft als je het niet zo goed doet. En dat zal veelvuldig gebeuren. Hieronder kun je een verse trailer bekijken van deze update.

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Lanceertrailer voor Hitman: Blood Money – Reprisal

0

Media Lanceertrailer voor Hitman: Blood Money - Reprisal

28-01-2024

1

Jeroen

PlayStation-exclusieve content Hogwarts Legacy ook naar andere consoles

0

Nieuws PlayStation-exclusieve content Hogwarts Legacy ook naar andere consoles

28-01-2024

1

Jeroen

Reageer als eerste!