Planet of Lana komt naar de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 18 nov 23 om 02:56

  • Rik

  • 0

Uitgever Thunderful en ontwikkelaar Wishfully brengen de ‘cinematische puzzel-platformer’ Planet of Lana naar de Nintendo Switch.

Het spel is momenteel al speelbaar op pc, maar moet in de lente van 2024 ook naar Nintendo’s hybride console komen. Planet of Lana maakt gebruik van een Studio Ghibli-achtige visuele stijl en vertelt het verhaal van een vredige rustieke planeet die wordt opgeschud door een buitenaardse invasie. Van de een op de andere dag komen grote hordes gezichtsloze machines uit de hemel vallen en vallen zij de mensen aan. Dit is het begin van een ontdekkingstocht voor Lana waar zij de verborgen geschiedenis van haar planeet zal ontdekken en een goede toekomst zal moeten veiligstellen. Bekijk de vrijgegeven trailer hieronder zelf:

Adam Stjärnljus, de regisseur van Planet of Lana had het volgende te zeggen over de aangekondigde Switch-release (vertaald):

We zijn verheugd om Planet of Lana in de lente van 2024 naar Switch te brengen. We willen onze game met zoveel mogelijk mensen delen, dus hier zijn we erg enthousiast over. Dank aan alle fans die hebben geholpen om Planet of Lana tot een succes te maken op PC en console en dank aan de Nintendo Switch-community voor jullie geduld – ik beloof dat we ons best zullen doen om het het wachten waard te maken!

Planet of Lana komt in de lente van 2024 naar de Nintendo Switch.

Is jouw interesse gewekt door de eerste beelden van Planet of Lana? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Launch trailer voor Persona 5 Tactica

0

Nieuws Launch trailer voor Persona 5 Tactica

18-11-2023

1

Rik

SEGA staat open voor overname van meer game-ontwikkelaars

1

Nieuws SEGA staat open voor overname van meer game-ontwikkelaars

17-11-2023

4

ProfessorBonk

Reageer als eerste!