F-Zero 99 voegt Mirror Grand Prix-optie toe

Nintendo heeft aangekondigd dat F-Zero 99 op 28 maart 2024 geüpdatet wordt naar versie 1.3.0 en daarmee verschillende nieuwe features ontvangt.

Spelers kunnen zodra versie 1.3.0 online is de nieuwe Mirror Grand Prix-modus, nieuwe Mirror-banen voor de Knight League en een Classic Mini Prix spelen. Nintendo heeft al laten weten dat het in de toekomst ook Mirror-banen voor de King League en de Queen League zal toevoegen. Versie 1.3.0 voegt ook een nieuwe ‘Steer Assist’ functie toe die je helpt om je racewagen makkelijker door bochten te leiden en langs of over hindernissen te navigeren. Verder komt de update ook met een uitgebreide oefenmodus, Timed Challenges voor ‘limited-time’ beloningen en nieuwe achievements.

In F-Zero 99 neem je het op tegen 98 andere racers in een race over een van de klassieke SNES F-Zero banen. Je doel is niet alleen om als eerste over de finish te snellen, maar ook om zo lang mogelijk in leven te blijven. Bots je tegen vijanden op? Dan gaat je Power Meter naar beneden. Is ‘ie helemaal leeg, dan lig je eruit. Als een echte waaghals kun je deze meter ook gebruiken voor een turbo. Daarnaast kun je profiteren door speciale items te verzamelen van tegenstanders die tegen elkaar opbotsen.

F-Zero 99 is nu verkrijgbaar voor iedereen met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap.

Wat vind jij van de toevoegingen in versie 1.3.0. van F-Zero 99? Laat het ons weten in de comments!

Bron: nintendo.com

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Penny’s Big Breakaway’s 60fps-modus nu live op Switch

0

Nieuws Penny's Big Breakaway's 60fps-modus nu live op Switch

27-03-2024

1

Thijmen

Nintendo deelt openingsvideo Paper Mario: The Thousand-Year Door

2

Media Nintendo deelt openingsvideo Paper Mario: The Thousand-Year Door

27-03-2024

4

Martijn

Reageer als eerste!