Op avontuur in een grote stad met releasetrailer Little Kitty, Big City

  • Nieuws

  • 10 mei 24 om 14:26

  • Rik

  • 1

Miauw! De indie-game Little Kitty, Big City is uit op de Nintendo Switch. Om de release te vieren hebben Nintendo en Double Dagger Studio een releasetrailer online gezet.

In Little Kitty, Big City speel je als een kleine kat die op avontuur gaat in een grote stad. Eigenlijk moet de eigenwijze kitten zich een weg terug naar huis zien te banen. Maar met zoveel afleidingen en mogelijke avonturen die de kattige viervoeter onderweg tegenkomt… kan dat nog wel even duren. Bekijk de trailer hieronder zelf:

Little Kitty, Big City is sinds 9 mei 2024 beschikbaar op de Nintendo Switch.

Begin jij ook al te spinnen van de kat-tastische avonturen in Little Kitty, Big City? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

1000 x resist header image

2

Review 1000 x Resist - Ga dit beleven

26-05-2024

2

Mitch

another crabs treasure switch

0

Review Another Crab’s Treasure - Past precies tussen de plasticsoep

10-05-2024

2

Coen

Hoofdafbeelding bij Nintendo op de hoogte van bug in Endless Ocean

0

Nieuws Nintendo op de hoogte van bug in Endless Ocean Luminous

10-05-2024

1

Erik

Discussieer met ons mee! 1

calvin

10 mei 24 om 17:36

#13586‍

238 XP | 31 comments

Deze wil ik wel graag proberen. Jammer dat jullie de prijs van de games nooit in de reviews zetten. Al is het de launch prijs, aangezien de prijs kan veranderden door de tijd heen dmv aanbiedingen of iets dergelijks.