Ontdek de Zweinstein-Huizen in nieuwe trailers voor Hogwarts Legacy

  • Nieuws

  • 2 sep 22 om 14:45

  • Rik

  • 0

Ter ere van “Back to Hogwarts day” zijn er nieuwe trailers gedropt voor Hogwarts Legacy. Er is een nieuwe overzichtstrailer en vier trailers die de Common Rooms van de verschillende Hogwarts-Huizen tonen.

Op de dag dat de studenten van Zweinstein op de Zweinstein Expres zouden stappen voor het nieuwe schooljaar, viert de Harry Potter-community Back to Hogwarts day. Hogwarts Legacy, de aanstaande open wereld action RPG die zich eveneens afspeelt in de tovenaarsschool, sloot hierop aan door een aantal nieuwe trailers en nieuwtjes naar buiten te brengen. Vooral voor de grootste Potter-fans zaten er leuke zaken tussen. Zo zijn de ruïnes van de Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure-achtbaan uit de Universal-parken terug te vinden in de game. De ontwikkelaars beloven dat de game vol zit met dit soort obscure referenties die de casual Harry Potter-fans niet zullen zien, maar speciaal zijn toegevoegd voor de grootste ‘Potterheads’.

Link met je officiële fanclub-account

De fanservice gaat nog verder: wie zijn of haar officiële Harry Potter Fan Club-account linkt met een Warner Bros. Games-account zal verschillende zaken terugzien in de game. Het Zweinstein-Huis waar je volgens je fanclub-account bij bent ingedeeld, wordt automatisch doorgevoerd in de game. Ook zal je persoonlijke toverstaf de overstap maken naar de game om het spelerspersonage zo veel mogelijk overeen te laten komen met jouzelf. Ook krijgen gelinkte spelers een Beaked Skull Mask voor hun personage en exclusieve alternatieve House Fan-Atic School Robes.

Ten slotte kregen we een tour te zien van de vier Common Rooms (huiskamers) van de Zweinstein-Huizen. Deze trailers zie je hieronder:

Gryffindor/Griffoendor

Ravenclaw/Ravenklauw

Hufflepuff/Huffelpuf

Slytherin/Zwadderich

Hogwarts Legacy heeft op dit moment geen releasedatum voor de Nintendo Switch. Voor andere platforms komt de game op 10 februari 2023 uit. De releasedatum voor de Nintendo Switch wordt ‘binnenkort’ gedeeld met fans.

Welk Huis kies jij in Hogwarts Legacy? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

0

Kitty

Voice of Cards: The Beasts of Burden komt uit op 13 september

0

Nieuws Voice of Cards: The Beasts of Burden komt uit op 13 september

02-09-2022

1

Rik

Hoofdafbeelding van Mario Kart Tour

0

Nieuws Mario Vs. Luigi Tour komt naar Mario Kart Tour

02-09-2022

1

Rik

Reageer als eerste!