NSO-profieliconen van Super Mario RPG beschikbaar

  • Nieuws

  • 27 nov 23 om 13:10

  • Jeroen

  • 0

De profieliconen van Super Mario RPG zijn er weer. Deze komen, zoals altijd het geval is met deze iconen, in waves die elke keer een week beschikbaar zijn!

Super Mario RPG verscheen onlangs voor de Nintendo Switch, en ter gelegenheid daarvan brengt Nintendo weer series van profieliconen uit. De eerste wave is inmiddels al niet meer te krijgen, maar de tweede is nog beschikbaar tot en met 30 november. Daarna verschijnt er nog een laatste serie iconen, die dan ook weer een week beschikbaar is. De iconen die momenteel beschikbaar zijn, en waarvoor je platinum punten dient in te leveren, kun je hieronder bekijken.

Super Mario RPG is een remake van een Super Nintendo-klassieker uit de jaren ’90 die in die tijd nooit in Europa verscheen. Pas later kwam de game naar Europa, via onder andere de Super Nintendo Classic Mini. Mitch recenseerde de remake, en beloonde deze met een zeer nette 8.5!

Ga jij deze remake spelen, of zit je er al middenin? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Ontwikkelaars Zelda: Tears of the Kingdom praten over Ganondorf

7

Nieuws Ontwikkelaars Zelda: Tears of the Kingdom praten over Ganondorf

27-11-2023

1

Martijn

Kamiya over voortzetting Bayonetta, Okami en Viewtiful Joe

2

Nieuws Kamiya over voortzetting Bayonetta, Okami en Viewtiful Joe

27-11-2023

4

Martijn

Reageer als eerste!