Nintendo's Game Developers Conference-sessies staan online

  • Nieuws

  • 15 apr 24 om 10:24

  • Dennis

  • 0

Tijdens de Game Developers Conference van 2024 gaf Nintendo twee presentaties. Deze zijn nu voor iedereen terug te kijken!

De Game Developers Conference vond afgelopen maand plaats in San Francisco, en Nintendo gaf er twee presentaties, welke een interessante inkijk geven in de ontwikkeling van twee van hun toptitels.

In de eerste sessie praten technisch directeur Takuhiro Dohta, hoofd physics programmeur Takahiro Takayama, en hoofd geluidsingenieur Junya Osada over hun game The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. De makers vertellen over Link’s nieuwe vaardigheden zoals de Ultrahand, en hoe geluid en muziek naar een hoger niveau zijn getild in deze game. De presentatie genaamd Tunes of the Kingdom: Evolving Physics and Sounds for The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is hier terug te kijken.

Link’s Ultrahand wordt uitvoerig besproken in één van de GDC-sessies

In de sessie genaamd 2D and Tomorrow: How the Developers of ‘Super Mario Bros. Wonder praten ontwikkelaars Takashi Tezuka and Shiro Mouri over hoe verschillende elementen uit Super Mario Bros. Wonder tot stand zijn gekomen. De multiplayer-stand en de Wonder-effecten worden uitvoerig besproken. Deze sessie kijk je hier terug.

Vind jij dit soort inzichten over de ontwikkeling van Nintendo-games interessant? Of speel je ze liever dan dat je er les over krijgt? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

1

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

30-05-2024

1

Erik

Brotato krijgt Local CO-OP en DLC

0

Nieuws Brotato krijgt Local CO-OP en DLC

15-04-2024

2

Karina

Fire Emblem Heroes krijgt evenement met Attuned Azura

0

Nieuws Fire Emblem Heroes krijgt evenement met Attuned Azura

15-04-2024

1

Erik

Reageer als eerste!