Brotato krijgt Local CO-OP en DLC

  • Nieuws

  • 15 apr 24 om 12:10

  • Karina

  • 0

Brotato, de populaire top-down arena shooter roguelite, krijgt een Local CO-OP en een nieuwe DLC genaamd “Abyssal Terrors” op de Nintendo Switch.  Deze aankondiging werd gedaan door Blobfish en de updates worden verwacht in de zomer van 2024.

De update introduceert een lokale coöperatieve modus, waarmee maximaal vier spelers samen kunnen spelen. De update bevat ook spelbalansaanpassingen, fixes en nieuwe inhoud om de gameplay-ervaring te verrijken. Dit zorgt ervoor dat Brotato een dynamisch en boeiend spel blijft voor nieuwe en terugkerende spelers.

Hier is wat Blobfish te zeggen heeft over hun nieuwe DLC en wat deze zal bevatten:

“Abyssal Terrors” nodigt spelers uit om zich aan boord te begeven voor een verraderlijke reis naar de diepten van de afgrond. De downloadbare inhoud bevat 20 nieuwe uitdagende golven, boordevol nieuwe vijanden en eindbazen die zelfs de meest ervaren spelers zullen testen.

Daarnaast kunnen spelers zich storten in een uitgestrekte oceaan van nieuwe inhoud, met:

Nieuwe personages – Meer dan 10 unieke aardappelpersonages, elk met hun eigen speciale vaardigheden en speelstijlen. Verse wapens – Meer dan 10 innovatieve wapens om te ontdekken en onder de knie te krijgen. Nieuwe items – Meer dan 30 items om te verzamelen, die nieuwe strategieën en speelwijzen bieden. Gratis update brengt lokale coöperatieve speelmodus en meer

Naast de downloadbare inhoud brengt Blobfish Games een significante gratis update uit voor alle Brotato-spelers. Deze update introduceert een lokale coöperatieve modus, waarmee maximaal vier spelers zich kunnen verenigen in een coöperatieve strijd tegen hun angstaanjagende vijanden. De update bevat ook aanpassingen voor het balanceren van het spel, fixes en nieuwe inhoud om de spelervaring te verrijken en ervoor te zorgen dat Brotato een dynamisch en boeiend spel blijft voor zowel nieuwe als terugkerende spelers.

Bekijk hieronder ook de trailer van de nieuwe DLC:

Wat denken jullie van deze aankomende updates? Gaan jullie het spelen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Everything

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

Demo beschikbaar voor Umbraclaw van Inti Creates

0

Nieuws Demo beschikbaar voor Umbraclaw van Inti Creates

15-04-2024

1

Dennis

Hoofdafbeelding bij Nieuwe stemacteur Super Mario mogelijk gelekt

0

Nieuws Nintendo's Game Developers Conference-sessies staan online

15-04-2024

1

Dennis

Reageer als eerste!