Splatoon 3 krijgt vanaf nu geen nieuwe content meer

  • Nieuws

  • 3 dagen geleden

  • Erik

  • 0

Splatoon 3 krijgt vanaf nu geen nieuwe content meer. Nintendo stopt na twee jaar met nieuwe reguliere updates voor Splatoon 3. 

Balansupdates voor wapens kunnen nog wel komen, wanneer benodigd.

De seizoensgebonden content blijft vooralsnog wél doorgaan, wat betekent dat eind oktober Splatoween weer losgaat, en we deze winter kunnen knallen in een nieuw Bibberseizoen. Ook extra uitdagingen, zoals de Big Run, gaan de komende tijd door.

Het nieuws volgt na het grootste evenement in Splatoon 3 tot dusver, het Grand Festival. Hierbij was voor de gelegenheid Splatsville omgewisseld met een heus festivalterrein en concert. Spelers streden in het Splatfest namens team Verleden, Heden of Toekomst.

Dat er een einde aan de updates komt, is voor sommigen geen verrassing: nog voor release, in augustus 2022, liet Nintendo al weten dat ze twee jaar lang nieuwe updates bleven uitbrengen voor Splatoon 3.

Updates waren seizoensgebonden: elk kwartaal bracht Nintendo een grote update uit met nieuwe (en terugkerende) wapens, levels, kleding en nog veel meer. Het Hitteseizoen 2024, die liep tot 31 augustus, was het laatste seizoen met nieuwe content.

Splatoon 3 is sinds 9 september 2022 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Wat vind jij van dit nieuws? Had je stiekem toch gehoopt op nóg wat meer content? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Analyse: Zijn dit de launch-games van de Nintendo Switch 2?

0

Nieuws Analyse: Zijn dit de launch-games van de Nintendo Switch 2?

19-09-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij review van Caravan SandWitch voor Nintendo Switch

0

Review Caravan SandWitch - Programmeren met de Franse slag

16-09-2024

3

Rik

Hoofdafbeelding bij Vang Serperior in nieuw Tera-event Pokémon Scarlet & Violet

2

Nieuws Vang Serperior in nieuw Tera-event Pokémon Scarlet & Violet

16-09-2024

2

Erik

Reageer als eerste!