Nintendo "vereerd" voor GotY-nominaties bij The Game Awards

Nintendo heeft naar aanleiding van de Game of the Year-nominaties bij The Game Awards laten weten dat het erg vereerd is om twee genomineerde games te hebben.

Zowel Super Mario Bros. Wonder als The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom zijn genomineerd voor de catergorie Game of the Year. Hoewel de nominaties eerder deze week al bekend waren gemaakt, heeft Nintendo er nu officieel op gereageerd via een post op X (voorheen Twitter). In de post vermeldt het bedrijf dat het vereerd is om beide titels in deze belangrijke categorie te hebben en bedankt het iedereen voor hun steun dit jaar.

Nintendo America: “We zijn vereerd dat The Legend of #Zelda: #TearsOfTheKingdom en #SuperMarioBrosWonder beide Game of the Year nominaties hebben ontvangen bij The Game Awards! Iedereen bedankt voor de steun!”

Hoewel Super Mario Bros. Wonder en The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom genomineerd zijn voor Game of the Year, betekent het natuurlijk niet gelijk dat een van deze games de titel ook echt gaat winnen. Zo moeten Mario en Zelda het opnemen tegen zware concurrentie, zoals Baldur’s Gate 3, Marvel’s Spider-Man 2, Resident Evil 4 en Alan Wake 2.

Verder hebben deze twee grote Nintendo-titels ook vele andere nominaties in de wacht gesleept, zoals Game Direction, Art Direction, Score & Music en Family Game and Multiplayer Game. Nintendo heeft dit jaar dan ook in totaal vijftien nominaties binnen geharkt, waarmee het dit jaar de uitgever met de meeste nominaties is geworden.

Denk jij dat The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom of Super Mario Bros. Wonder de titel van Game of the Year gaat winnen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo of America op X

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Braid Anniversary Edition releaset 30 april 2024 op Switch

0

Nieuws Braid Anniversary Edition releaset 30 april 2024 op Switch

15-11-2023

2

ProfessorBonk

On Your Tail – Op het juiste (dieren)pad

0

Preview On Your Tail - Op het juiste (dieren)pad

15-11-2023

3

Evelyne

Reageer als eerste!