Braid Anniversary Edition releaset 30 april 2024 op Switch

De bekende indiegame Braid komt naar Switch met de langverwachte Anniversary Edition op 30 april 2024.

Even was er paniek online toen een paar dagen geleden een trailer werd uitgebracht waar de Nintendo Switch niet werd genoemd als een console waarop je de game kon spelen. Ondertussen is dat rechtgezet doordat de game in een sizzle reel zat tijdens de Indie World presentatie van gisteren.

Braid Anniversary Edition is de geremasterde versie van de indie puzzelplatformer uit 2008 waarin je als het hoofdpersonage Tim de prinses moet redden van een vreselijk monster. Dat doe je door puzzels op te lossen met jouw vaardigheid om de tijd en jouw acties terug te draaien, zelfs als je dood bent. De Anniversary Edition geeft je naast betere sprites en animaties ook nieuwe puzzels, nieuwe geluidseffecten, een beter gemixte soundtrack en meer dan 15 uur aan commentaar van de ontwikkelaars van het originele spel.

Heb jij het origineel gespeeld of zal deze remaster je eerste ervaring zijn met Braid? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over ProfessorBonk

Sinds het spelen van Bowser's Inside Story was Joran niet meer weg te slaan van zijn Nintendo DS en werd hij een rasechte Nintendo fan. Hij is uitgegroeid tot een fan van bijna alle genres, maar met een echte voorliefde voor JRPG's, visual novels en ritmegames. Daarnaast is hij een verzamelaar van games en consoles en is dol op domme accessoires zoals de Wii Speak, de Babysitting Mama baby en de vele plastic rommel waar je je Wii Remote kan inproppen.

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

mario rpg MAIN IMAGE

3

Review Super Mario RPG - Meer dan een remake

16-11-2023

8

Mitch

Nintendo “vereerd” voor GotY-nominaties bij The Game Awards

0

Nieuws Nintendo "vereerd" voor GotY-nominaties bij The Game Awards

15-11-2023

3

Thijmen

Reageer als eerste!