Nintendo kondigt tweede Nintendo Store aan voor Japanse markt

  • Nieuws

  • 8 nov 21 om 03:06

  • Rik

  • 1

Er is al veel informatie naar buiten gekomen over de meest recente financiële briefing van Nintendo, waaronder de actuele Switch-verkoopcijfers en bijgewerkte resultaten voor games. Wat in het Westen echter onderbelicht bleef is dat Nintendo een nieuwe Nintendo Store heeft aangekondigd voor Osaka.

Dit zal na de Nintendo Store in Tokio pas de tweede Nintendo Store in Japan worden. De Nintendo Store zal zijn deuren openen in het Daimaru warenhuis in Umeda, dat in het centrum van Osaka ligt. Klanten kunnen naast games ook een groot aanbod aan merchandise van Nintendo-series verwachten, waaronder Mario, Zelda, Kirby, Splatoon, Pikmin. Op termijn moeten er ook events gehouden worden in de Nintendo Store Osaka. Verdere details maakt Nintendo op een later moment bekend. Naast Tokio is er ook in New York een Nintendo Store te vinden. Nintendo Stores worden uitgebaat in eigen beheer om de kwaliteit van de service te kunnen garanderen. Pokémon heeft met hun Pokémon Centers vergelijkbare winkels verspreid over Japan, het is niet bekend of deze zet moet leiden tot een vergelijkbaar netwerk aan Nintendo Stores. Wel bleek de Nintendo Store Tokyo in 2019 te klein om de toestroom van Nintendo-fans aan te kunnen.

De al bestaande Nintendo Store Tokyo

De Nintendo Stores hebben exclusieve merchandise te koop. Voel jij je ook getrokken om hier bij een bezoekje aan Japan een Nintendo-souvenir te kopen? Laat het ons weten in de comments! 

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

UNSIGHTED – Pixel Perfectie

3

Review UNSIGHTED - Pixel Perfectie

08-11-2021

2

Willem

SEGA trekt honderden miljoenen uit voor ‘nieuwe grote titel’

4

Nieuws SEGA trekt honderden miljoenen uit voor 'nieuwe grote titel'

08-11-2021

1

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

8 nov 21 om 14:09

#2457‍

5886 XP | 1090 comments

Ik zou er wel eentje in Nederland willen zien. Gaat nooit gebeuren, maar toch. Maar mocht ik ooit naar Japan gaan dan zit een  bezoekje aan een van deze winkels er zeker dik in.