Nintendo deelt 'story so far'-video voor Tears of the Kingdom

  • Nieuws

  • 6 mei 23 om 14:38

  • Rik

  • 2

Met minder dan een week te gaan tot de release van Tears of the Kingdom, heeft Nintendo een speciale video online geplaatst. In de video van zo’n zes en halve minuut wordt het verhaal van Breath of the Wild samengevat.

De ‘samenvatting’ moet dienen als opfrisser voor terugkerende spelers en een introductie voor nieuwe spelers van Tears of the Kingdom. Het verhaal van Link en Zelda uit Breath of the Wild gaat verder in Tears of the Kingdom, dat een direct vervolg is op de vorige game. Normaal gesproken staan Zelda-games juist los van elkaar en vertellen ze een nieuwe versie van de legende. De video is alleen beschikbaar in het Engels op het Youtube-kanaal van Nintendo of America. Bekijk hem hieronder:

The Legend of Zelda: Breath of the Wild kwam op 3 maart 2017 uit als launch titel voor de Nintendo Switch en laatste grote game voor de Wii U. De game werd bekroond met tientallen Game of the Year-titels en werd gelauwerd als de nieuwe standaard voor open wereld-games.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom komt op 12 mei 2023 exclusief beschikbaar op de Nintendo Switch.

Had jij een opfrisser nodig of kan jij het verhaal van Breath of the Wild nog dromen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Ontdek Endless Ocean: Luminous in uitgebreide overzichtstrailer

0

Media Ontdek Endless Ocean: Luminous in uitgebreide overzichtstrailer

18-04-2024

1

Erik

Soundtrack Sunday: De ‘Title Themes’ van Metroid Prime

2

Special Soundtrack Sunday: De 'Title Themes' van Metroid Prime

07-05-2023

5

Robin

De open air toekomst van The Legend of Zelda

1

Special De open air toekomst van The Legend of Zelda

06-05-2023

7

Ness

Discussieer met ons mee! 2

Paul

6 mei 23 om 16:56

#9754‍

3799 XP | 658 comments

Goeie opfrisser!

Tamadachi

13 mei 23 om 12:22

#9858‍

5155 XP | 640 comments

Heel handig deze samenvattingsvideo van de gebeurtenissen van BotW om even op te frissen wat er aan TotK vooraf ging want het is alweer een tijdje geleden dat ik deze meesterlijke open air game heb gespeeld.