Nieuwe trailer voor SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

  • Nieuws

  • 10 jan 23 om 15:35

  • Rik

  • 1

Uitgever THQ Nordic heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake. In de ‘Meet the Bikini Bottomites Trailer’ zien we de verschillende inwoners van Bikini Bottom (Bikinibroek) terugkomen.

In The Cosmic Shake ontmoeten SpongeBob en Patrick de mysterieuze waarzegger Kassandra, die hen een flesje met wensen-vervullende zeemeermintranen geeft. Al snel zetten SpongeBob en Patrick het tijd-ruimte continuüm op zijn kop waardoor ze hun vrienden moeten redden uit allerlei vergezochte wenswerelden. Zo blijkt Sandy de sheriff in een wildwest stadje, zien we Octo als holbewoner en middeleeuwse troubadour en is Gerrit de zeeslak koning van een middeleeuws onderwater-koninkrijkje. De originele Engelse stemacteurs lenen allemaal hun stemmen aan de personages voor deze game. Bekijk de trailer hieronder:

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake komt op 31 januari uit voor de Nintendo Switch.

Roep jij al luid ‘Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor!’ voor de release van SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

0

Nieuws Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

27-04-2024

0

Thijmen

Roundtable: Wordt 2023 het jaar van de Nintendo Switch 2?

7

Special Roundtable: Wordt 2023 het jaar van de Nintendo Switch 2?

10-01-2023

13

Erik

Little Inferno ontvangt Ho Ho Holiday DLC op 13 januari 2023

0

Nieuws Little Inferno ontvangt Ho Ho Holiday DLC op 13 januari 2023

10-01-2023

2

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Waliwal

11 jan 23 om 14:02

#8275‍

345 XP | 64 comments

Prima opvolger voor Battle For Bikini Bottom