Nieuwe RPG Rune Factory-maker volgende maand naar Switch

  • Nieuws

  • 7 dagen geleden

  • Erik

  • 1

Elrentaros Wanderings, de nieuwe RPG van de producer van Rune Factory, heeft een releasedatum gekregen: 16 augustus 2024.

Het top-down-rollenspel ging eerst onder de naam Rear Sekai. De game verschijnt eerst enkel in de Nintendo eShop.

Later verschijnt er ook een Deluxe (500 stuks, €49,99) en Collector Edition (1.000 stuks, €69,99). Deze bevatten onder andere een sleutelhanger, stickerset en een artbook. Deze fysieke versies verschijnen op 11 oktober.

Elrentaros Wanderings is een rollenspel annex visual novel waarin je op reis gaat naar het stadje Elrentaros. Maar opeens zie je een gek licht en voor je het weet ben je in een andere wereld – die ergens toch wel heel bekend voor komt. Het is aan jou om het geheim van deze twee werelden op te lossen.

  • Er zijn tien ‘Partner Characters’ om een relatie mee te vormen. Geef cadeautjes om je vriendschap te verdiepen en speciale gevechtsallianties te sluiten.
  • De wapens en schilden die je verzameld in kerkers kun je combineren om nóg sterker de strijd aan te gaan.
  • Kerkers kunnen op een hoger niveau voltooid worden om betere uitrusting te krijgen.

Meer info via de officiële website.

Naast Rune Factory- en Story of Seasons-producer Yoshifumi Hashimoto, werken ook andere grote namen mee aan de game, zoals componist voor de Tales-serie, Motoi Sakuraba.

Elrentaros Wanderings is begin 2023 aangekondigd voor de Nintendo Switch, toen enkel voor Japan.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Column: Hoe Breath of the Wild nieuw leven in Skyward Sword blies

3

Column Hoe Breath of the Wild nieuw leven blies in Skyward Sword

16-07-2024

2

Erik

Digital Foundry analyseert Beyond Good & Evil-remaster

0

Media Digital Foundry analyseert Beyond Good & Evil-remaster

09-07-2024

3

Dennis

Hoofdafbeelding bij Je kunt straks basketballen in Nintendo Switch Sports

1

Nieuws Basketbal-update op 10 juli naar Nintendo Switch Sports

08-07-2024

3

Rik

Discussieer met ons mee! 1

N2up

7 dagen geleden

#13955‍

1604 XP | 314 comments

T idee van Rune factory en nu dit spel spreekt me erg aan. Farming + combat/dungeons. Maar tot dusver spreekt geen van de spellen me aan. T is allemaal te "anime" waardoor de trailers mij er niet van overtuigen dat t een goed spel is met diepgaande mechanics, maar eerder dat t oppervlakkig is moet vertrouwen op een anime jasje om te verkopen.

Had cult of the lamb geprobeerd, niet echt farming, maar ook een mix tussen roguelite en t managen van je cult. Heb t uitgespeeld, maar dat was toch bij lange na niet zo goed als gehoopt. Geen diepgaande combat en geen diepgaande cult management.