Digital Foundry analyseert Beyond Good & Evil-remaster

Digital Foundry heeft een analyse losgelaten op de remaster van Beyond Good & Evil. Ook de Switch-versie wordt beoordeeld.

In een uitgebreide video vergelijkt Digital Foundry de verschillende versies van Beyond Good & Evil: 20th Anniversary Edition met elkaar. Ook wordt gekeken hoe deze versies zich verhouden ten opzichte van het origineel en de eerder verschenen HD Edition. De video is hieronder te bekijken.

Ten opzichte van het origineel is de Switch-versie een flinke upgrade. Grafisch maakt de game een goede stap vooruit, en de resolutie gaat omhoog naar 900-1080p in het dock en 720p in handheld.

Tegen andere moderne consoles legt de Switch het wel af. De Xbox Series X en PlayStation 5-versies van de 20th Anniversary Edition blinken uit in hogere resoluties en een framerate van 60fps. De Switch komt niet verder dan 30 frames, die ook nog wel eens willen kelderen. Ook mist de Switch-versie wat grafische pracht in de vorm van textures. Toch is de game prima speelbaar op de console.

Beyond Good & Evil verscheen in 2003 voor onder andere de GameCube. Het spel werd een cult-klassieker. Ter ere van het twintigjarig bestaan is nu deze 20th Anniversary Edition verschenen. Deze bevat naast de hoofdgame ook wat nieuwe content die een brug slaat naar het nog te verschijnen tweede deel.

Ga jij opnieuw genieten van deze klassieker? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

shadows of the damned switch

0

Nieuws Shadows of the Damned: Hella Remastered in oktober naar de Switch

24-07-2024

1

Mitch

Hoofdafbeelding bij Pokémon Sleep haalt 100 miljoen dollar op in één jaar

2

Nieuws Pokémon Sleep haalt 100 miljoen dollar op in één jaar

09-07-2024

2

Erik

Hoofdafbeelding bij Nieuwe RPG

1

Nieuws Nieuwe RPG Rune Factory-maker volgende maand naar Switch

09-07-2024

1

Erik

Reageer als eerste!