Nieuw speelbaar personage voor Nickelodeon All-Star Brawl 2

Dit is een een-na-laatste personage dat naar deze vechtgame vol met bekende tekenfilmfiguren komt. Alleen Iroh uit Avatar: The Last Airbender volgt nog.

Het figuur waar je vanaf vandaag mee aan de slag kan is niemand minder dan Rocksteady uit de Teenage Mutant Ninja Turtles-reeks. Als je het personage aanschaft krijg je er ook nog een aantal alternatieve outfits bij. Rocksteady is een personage dat ooit menselijk was, maar die door slechterik Shredder gemuteerd is zodat hij ook speciale krachten zou hebben, net als de Turtles zelf. Meestal is hij te zien samen met zijn maat Bebop, maar in All-Star Brawl zal hij alleen te zien zijn. Hieronder kun je een trailer bekijken met beelden van het nieuwe personage.

Ga jij aan de slag met deze krachtpatser uit de Teenage Mutant Ninja Turtles-franchise? Laat het vooral weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II komt naar het Westen

0

Nieuws The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II komt naar het Westen

06-07-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij 9 opvallende Nintendo Switch-games voor juli 2024

1

Nieuws 9 opvallende Nintendo Switch-games voor juli 2024

03-07-2024

2

Erik

Hoofdafbeelding bij Ys Memoire: Oath in Felghana komt naar het westen

0

Nieuws Ys Memoire: The Oath in Felghana begin 2025 naar het westen

03-07-2024

2

Erik

Reageer als eerste!