N1ntendo introduceert haar nieuwste redactielid: Kitty

We hebben versterking gevonden in onze redactie!

Iets meer dan een maand geleden plaatsten we een oproep voor nieuwe redactieleden, mede door het vertrek van Tristan binnen de redactie. We waren vooral op zoek naar nieuwe nieuwsposters, maar ook andere sollicitanten waren welkom.

We kregen vele reacties, waardoor het lastig was om een keuze te maken, maar uiteindelijk besloten we een drietal proefredacteuren aan te stellen. Eén van deze drie personen was Kitty: een 24-jarige jongedame met een passie voor Nintendo en een geschiedenis in de journalistiek. Na een succesvolle proefperiode is gebleken dat zij een meer dan welkome toevoeging is aan ons team, waarmee ze zich vandaag officieel mag meerekenen tot de redactie.

Speciaal voor jullie, stelt ze zichzelf even voor:

Hallo N1ntendo-bezoekers!

Mijn naam is Kitty Stam, ik ben 24 jaar en ik studeer Communicatiewetenschap in Nijmegen, waar ik ook op kamers zit. Gamen is al heel lang mijn favoriete tijdverdrijf, maar pas toen ik twaalf werd mocht ik mijn eigen console kopen. Dat werd een Nintendo 64 en meteen heeft Nintendo een speciaal plekje in mijn hart verworven. Sindsdien heb ik elke nieuwe console en handheld gekocht. Mijn favoriete spellen zijn spellen als The Legend of Zelda, vrijwel alles van Mario, Pokémon, Phoenix Wright en Animal Crossing. Sinds de nieuwe generatie consoles speel ik ook games op de Playstation 3 en de Xbox 360, maar daar gaat beduidend minder tijd in zitten. PC-gaming heb ik een tijd gedaan, maar nu zal ik moeten sparen voor een computer waarop dat nog eens kan. Tot die tijd herspeel ik mijn favoriete oude games.

Tijdens mijn studie ben ik de journalistieke kant opgegaan en tot mijn grote geluk zag ik dat N1ntendo.nl nieuwe redacteurs zocht. Daar heb ik natuurlijk op gereageerd, en nu kan ik dan aan de slag met het posten van artikelen!

Ik hoop dat jullie me nog lang hier zullen zien.

Groetjes,

Kitty

N1ntendo introduceert haar nieuwste redactielid: Kitty

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

The Art of Start

0

Special The Art of Start

22-02-2013

0

Redactie

Doemdenker of realist?

0

Column Doemdenker of realist?

17-06-2012

0

Redactie

Reageer als eerste!