My Hero Ultra Rumble komt uit op 28 september

  • Nieuws

  • 21 sep 23 om 13:37

  • Rik

  • 0

De Tokyo Game Show (TGS) is begonnen! Als onderdeel van hun TGS-programma maakte Bandai Namco bekend dat My Hero Ultra Rumble volgende week (28 september) uitkomt.

Het spel werd begin 2022 aangekondigd, maar sindsdien bleef het angstvallig stil rondom de Battle Royale-game. My Hero Ultra Rumble is gebaseerd op de populaire anime-serie My Hero Academia. Verschillende personages en locaties uit de serie zijn speelbaar in de game. Elk personage speelt anders dankzij hun unieke ‘Quirks’ (de term voor superkrachten in het My Hero Academia-universum). De personages zijn verdeeld over vijf klasses: Strike, Assault, Rapid, Technical en Support. Tijdens de Battle Royale neem je het in teams van drie op tegen zeven andere teams. In totaal zijn er dus 24 personages actief op het strijdveld.

Bandai Namco deelde een nieuwe trailer ter gelegenheid van de onthulling van de release datum. Bekijk deze hieronder zelf:

My Hero Ultra Rumble komt op 28 september uit voor de Nintendo Switch. De game maakt gebruik van een Free-to-play model.

Ga jij de superheldenstrijd aan in My Hero Ultra Rumble? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Meer personages uit Sonic comics kunnen naar games komen

0

Nieuws Meer personages uit Sonic comics kunnen naar games komen

13-06-2024

0

Jeroen

Hoofdafbeelding bij Column: Het tijdperk van het nieuwe Nintendo breekt aan

2

Column Het tijdperk van het nieuwe Nintendo breekt aan

21-09-2023

6

Robin

Hoofdafbeelding bij Pikmin 1+2 krijgt Nederlandse taaloptie in nieuwe update

1

Nieuws Pikmin 1+2 krijgt Nederlandse taaloptie met nieuwe update

21-09-2023

3

Erik

Reageer als eerste!