Core Keeper komt naar de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 17 nov 23 om 08:54

  • Karina

  • 0

Fireshine Games heeft tijdens de Indie World Showcase aangekondigd dat Core Keeper, een sandbox-avontuur ontwikkeld door Pugstorm, in de zomer van 2024 naar de Nintendo Switch komt.

Core Keeper was al sinds 2021 beschikbaar voor pc, en komt nu voor het eerst naar de Nintendo Switch en andere platformen. Een trailer geeft een eerste indruk.

In Core Keeper word je als ontdekkingsreiziger aangetrokken tot een mysterieus relikwie en ontwaak je in een oude grot vol wezens, hulpbronnen en snuisterijen. Diep ondergronds gevangen, zullen je overlevingsvaardigheden op de proef worden gesteld. Je moet een basis bouwen, nieuwe uitrusting vervaardigen, de Core van energie voorzien en de geheimen van de grot ontrafelen.

 

Het spel biedt volgens de ontwikkelaars rijke en gevarieerde gameplay, waarbij je verschillende activiteiten kunt doen, zoals:

  • Delven, bouwen en knutselen. Gebruik je pikhouweel om muren en hulpbronnen te delven, bruggen te bouwen om ondergrondse meren over te steken, en fakkels te plaatsen om de diepe, altijd aanwezige duisternis te verlichten. Maak gebruik van de relikwieën en hulpbronnen die je vindt om je basis uit te breiden en nieuwe uitrusting te maken.
  • Vechten en verkennen. Verken levende biomen en vecht tegen grotachtige wezens in een uitgestrekt ondergronds systeem. Doorzoek de donkere wereld om je heen en ontmoet de reuzen van de ondergrond. Versla ze en neem de buit van de overwinning om te helpen het mysterie van de Core te ontrafelen.
  • Boeren en koken. Zorg voor je gewassen om een verscheidenheid aan planten te laten groeien door zaden te planten die je tijdens je avonturen vindt. Vind de perfecte visplek en vang een overvloed aan unieke vissen. Combineer de opbrengst van je harde werk in de landbouw en visserij in de kookpot om heerlijke recepten met onverwachte effecten te ontdekken.

Je kunt alleen spelen of online met maximaal zeven andere spelers. Werk samen om hulpbronnen te delven, te vechten, te boeren, te knutselen en te overleven.

We kijken uit naar meer updates van Fireshine Games en Pugstorm over de release van Core Keeper op de Nintendo Switch!

Ben je klaar om een mysterieuze ondergrondse wereld te verkennen, te bouwen, te vechten en te overleven? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Splatoon 3’s Deep Cut-amiibo zijn vanaf nu beschikbaar

3

Nieuws Splatoon 3's Deep Cut-amiibo zijn vanaf nu beschikbaar

17-11-2023

3

Erik

Trailer DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince toont monsters

0

Nieuws Trailer DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince toont monsters

17-11-2023

2

Mark

Reageer als eerste!