Monster Menu: The Scavenger's Cookbook krijgt demo op Switch

Er is een demo voor Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook verschenen op de Nintendo Switch. 

Degenen die alvast willen beginnen met Monster Menu: The Scavenger’s Coobook voordat het spel lanceert, kunnen dat nu doen dankzij een nieuwe demo van het spel.

Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook is een survival-strategy RPG die verkenning, tactische gevechten en kooktechnieken combineert tot een dungeon-crawling avontuur. In het spel ga je op zoek naar ingrediënten en andere voorwerpen, terwijl je tegen verschillende monsters vecht. Ook kan je uit verschillende personages kiezen die je op verschillende manieren kunt aanpassen. Zo kan je de klasse, het uiterlijk, de stem en de houding van je personage veranderen. Combineer ingrediënten om krachtige gerechten te maken die je calorieën aanvullen, je groepsleden boosten, vaardigheden activeren of zelfs monsters in de strijd schade toebrengen.

De demo voor Monster Menu: Scavenger’s Cookbook is te downloaden via de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. De progressie die je in de demo maakt kan worden overgezet naar het volledige spel, dat op 23 mei 2023 lanceert.

Ga jij alvast beginnen aan het avontuur van Monster Menu: Scavenger’s Cookbook? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Bepaalde gebieden Tears of the Kingdom al gepland voor BotW

1

Nieuws Bepaalde gebieden Tears of the Kingdom al gepland voor BotW

11-05-2023

5

Erik

Fire Emblem Engage: Fell Xenologue

1

Review Fire Emblem Engage: Fell Xenologue

10-05-2023

6

Rik

Reageer als eerste!