Megaton Musashi: Wired komt uit op 25 april 2024

  • Nieuws

  • 29 nov 23 om 14:56

  • Rik

  • 0

Megaton Musashi: Wired heeft een releasedatum! Tijdens hun “LEVEL5 VISION 2023 II” livestream eerder vandaag maakte LEVEL-5 bekend dat de game een wereldwijde release krijgt op 25 april 2024.

In tegenstelling tot de eerdere Megaton Musashi-games die Free-to-Start waren, zal Megaton Musashi: Wired een betaalde game worden. Megaton Musashi: Wired is een Hack-and-slash Action RPG met Mecha’s in de hoofdrol. Nadat een alien-invasie het merendeel van de mensheid heeft uitgeroeid moeten de overgebleven mensen vechten voor hun bestaansrecht. Megaton Musashi: Wired is een doorontwikkeling van Megaton Musashi: Cross dat eerder exclusief in Japan uitkwam. Het spel kent cross-play en cross-saves op alle platforms waar het spel te spelen zal zijn. De story modus van het spel zal een exclusieve en ‘explosieve’ finale bevatten voor de gelijknamige anime-serie.

Een Europese prijs voor Megaton Musashi is nog niet bekend, maar de internationale trailer spreekt van een prijs van $49,99 in Amerika.

Megaton Musashi: Wired komt uit op 25 april 2024 op de Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Ben jij bereid geld neer te leggen voor Megaton Musashi of leek de Free-to-Play-variant jou al te duur? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Director Super Mario RPG wil graag vervolg maken

4

Nieuws Director Super Mario RPG wil graag vervolg maken

29-11-2023

3

ProfessorBonk

Fantasy Life i: The Girl who Steals Time komt uit in zomer 2024

1

Nieuws Fantasy Life i: The Girl who Steals Time komt uit in zomer 2024

29-11-2023

2

Rik

Reageer als eerste!