Mario Kart's Amsterdam Drift 2 circuit is online, bekijk alle varianten

  • Nieuws

  • 15 jun 22 om 16:44

  • Rik

  • 2

Vorige week konden we al melden dat Mario Kart Tour terug zou keren naar Amsterdam in de Metropolitan Tour. Vanaf vandaag is Amsterdam Drift 2 veertien dagen lang speelbaar in de mobiele game. N1-UP zet alle varianten voor je op een rijtje!

Waar de eerste Amsterdam Drift een uitstapje langs de Zaanse Schans maakte, focust Amsterdam Drift 2 zich op de grachten van Amsterdam. De baan passeert weer een aantal iconische gebouwen uit Amsterdam en introduceert ook woonboten op de grachten. Zoals gebruikelijk in Mario Kart Tour komt Amsterdam Drift 2 in vier smaken: regulier, R(everse), T(rick), en RT (Reverse Trick). Op de R-banen wordt het circuit in omgekeerde richting afgelegd en T-banen hebben meer trick-elementen om hogere combo-scores mee te halen.

Amsterdam Drift 2 (regulier)

Amsterdam Drift 2 R

Amsterdam Drift 2 T

Er zijn op dit moment nog geen filmpjes online geplaatst van Amsterdam Drift 2 R/T, dit bericht zal later worden geüpdatet met het laatste filmpje. Benieuwd naar de toekomst van Amsterdam in Mario Kart? Lees dan deze special!

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen. Nieuw in deze smartphone-game zijn de City tracks: circuits die niet gebaseerd zijn op het Mario-universum, maar op wereldsteden uit de onze. Onder andere New York, Londen, Parijs, Tokio en Amsterdam zijn al voorbij gekomen. Voor de rest maakt Mario Kart Tour gebruik van terugkerende circuits uit vorige delen van de serie.

Heb jij Amsterdam Drift 2 al verkend in Mario Kart Tour? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

0

Nieuws Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

27-04-2024

0

Thijmen

Seizoen 3 Aflevering 22 – De niet E3 podcast

0

Podcast Seizoen 3 Aflevering 22 - De niet E3 podcast

16-06-2022

4

Dreon

Surrealistische indie-RPG Omori verschijnt vrijdag voor de Nintendo Switch

1

Nieuws Surrealistische indie-RPG Omori verschijnt vrijdag voor de Nintendo Switch

15-06-2022

2

Ness

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

16 jun 22 om 09:11

#5444‍

3756 XP | 707 comments

Ik denk dat Amsterdam wel in de booster pass course komt. Het idee dat je door de grachten heen gaat is wel leuk, en af en toe kom je bovenwater, maar in deze variant zie je meer betonnen muren, dan pittoreske gebouwen, wat ik minder vind, eerlijk gezegd.

Wave 2 van de booster pass course moet nog aangekondigd worden, en nu met deze 2de variant van Amsterdam, denk ik wel dat beide varianten in een baan kunnen worden gemaakt voor in de Turnip cup.

rob1N

16 jun 22 om 10:50

#5446‍

5411 XP | 1042 comments

het is zowat alleen maar onderwater... weinig scenery te zien van Amsterdam zo...