Mario Kart Tour teaset komst Badderbaan in volgende Tour

  • Nieuws

  • 3 aug 23 om 20:26

  • Rik

  • 0

Het is weer de laatste donderdag van een lopende Tour in Mario Kart Tour, en dus heeft het Twitter/X-account van de mobile game een teaser geplaatst voor de volgende Tour.

Hoewel de nieuwe baan niet bij naam genoemd wordt, zien we duidelijk de Badderbaan terug in de begeleidende afbeeldingen. De Badderbaan (Squeaky Clean Sprint) debuteerde vorige maand in de Circuit-uitbreidingspas DLC voor Mario Kart 8 Deluxe. Op de Badderbaan race je door een gigantische badkamer, het MKT-account benoemt verder nog de pastelkleuren van de baan.

Doorgaans kunnen we morgen de volledige onthulling van de volgende Tour verwachten. Deze nieuwe Tour zal aanstaande woensdag dan de Sunshine Tour opvolgen. Zodra er meer bekend is over de volgende Tour lees je dat natuurlijk terug op N1-UP!

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

The Pokémon Company aanwezig op Gamescom deze zomer

2

Nieuws The Pokémon Company aanwezig op Gamescom deze zomer

20-07-2024

1

Coen

Fan Friday: Super-realistische Super Mario cosplay!

7

Special Fan Friday: Super-realistische Super Mario cosplay!

04-08-2023

3

Rik

Ritmespel Ratatan komt naar de Nintendo Switch

2

Nieuws Ritmespel Ratatan komt naar de Nintendo Switch

03-08-2023

1

Dennis

Reageer als eerste!