Mario Kart Tour racet de herfst in met de Autumn Tour

  • Nieuws

  • 2 okt 21 om 00:50

  • Rik

  • 0

Nintendo laat via twitter weten dat we binnenkort kunnen racen in de Autumn Tour. Deze nieuwe set aan races introduceert naast een nieuw personage ook de Super Leaf als item in de game.

Zoals gebruikelijk wordt de aankondiging van de nieuwe Tour vergezeld door een trailer. In de begeleidende tekst staat een teaser voor een nieuw item waar het twitter-account eerder naar hintte. Deze hint was in de vorm van een gif-bestand waarin verschillende items uit de Mario Kart-serie elkaar snel afwisselden, het enige item uit het gifje dat nog niet te vinden is in Mario Kart Tour is de Super Leaf uit Mario Kart 7 en 8 (Deluxe). Tot slot liet Nintendo weten dat spelers tijdens de Autumn Tour in ieder geval kunnen racen op het Maple Treeway-circuit.

De Autumn Tour is beschikbaar vanaf 6 oktober, tot die tijd kun je blijven racen in de 2nd Anniversary Tour. N1-UP-tip: Ter ere van de tweede verjaardag van Mario Kart Tour zijn er tijdens de 2nd Anniversary Tour extra gratis rubies te verkrijgen, verzilver deze voor 6 oktober.

Mario Kart Tour is sinds 25 september 2019 verkrijgbaar voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo Switch 2-aankondiging volgt binnen een jaar

4

Nieuws Nintendo Switch 2 wordt binnen een jaar aangekondigd

07-05-2024

2

Erik

Onthulling box-art voor Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp

4

Nieuws Onthulling box-art voor Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp

02-10-2021

2

Rik

Keer terug naar Blobolonia met de heruitgave van A Boy and His Blob

0

Nieuws Keer terug naar Blobolonia met de heruitgave van A Boy and His Blob

01-10-2021

0

Martijn

Reageer als eerste!