Mario Kart Tour kondigt Wario vs. Waluigi Tour aan

  • Nieuws

  • 21 jan 22 om 01:16

  • Rik

  • 0

Mario Kart Tour heeft de Wario vs. Waluigi Tour aangekondigd. De gele en paarse snorremansen nemen het twee weken lang tegen elkaar op. 

In een ‘Vs.-tour’ verzamel je zo veel mogelijk Team Tokens voor jouw team. Eerder namen onder andere Mario en Peach en Toad en Toadette het al tegen elkaar op in Team Rally’s. De Wario vs. Waluigi Tour is speelbaar vanaf 26 januari en volgt de Singapore Tour op. In de eerste trailers voor de Tour is een circuit te zien dat nog niet eerder speelbaar was in Mario Kart Tour: Wario’s Galleon. Dit circuit debuteerde in Mario Kart 7 op de 3DS. Wario’s Galleon was de naam van het circuit in de PAL-regio (Europa), mogelijk draagt het circuit in Mario Kart Tour straks zijn Amerikaanse naam: Wario Shipyard.

Nintendo heeft bekend gemaakt welke personages zullen rijden voor Team Wario en Team Waluigi, je kan tijdens de Tour alleen Team Tokens verzamelen met personages van jouw team:

Bekijk hier welke personages rijden voor Team Wario!

Bekijk hier welke personages rijden voor Team Waluigi!

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Microids mag drie nieuwe Garfield-games maken

0

Nieuws Microids mag drie nieuwe Garfield-games maken

21-01-2022

1

Rik

Pokémon Legends: Arceus nu ook volledig gedatamined

3

Nieuws Pokémon Legends: Arceus nu ook volledig gedatamined

20-01-2022

1

Robin

Reageer als eerste!