Mario Kart 8 Deluxe krijgt officieel Europees toernooi

Mario Kart 8 Deluxe krijgt een eigen Europees toernooi, dat aangekondigd werd in de Nintendo Direct van 21 juni 2023.

Dit is de allereerste keer dat Nintendo een in-person Mario Kart 8 Deluxe toernooi in Europa organiseert. Helaas is er nog niet veel over het toernooi bekend. het enigste dat we weten is dat het toernooi “binnenkort” plaats gaat vinden. Zodra Nintendo meer details over het evenement bekend maakt, laten we dit aan jullie weten.

Naast de aankondiging van het Mario Kart toernooi, werd in dezelfde Nintendo Direct ook een promovideo gedeeld voor het Splatoon 3 European Championship. 

Ga jij jezelf proberen te plaatsen voor het Mario Kart 8 Deluxe European Championship zodra dat mogelijk is? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Nederland op Twitter

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Miyamoto en Meledandri bedanken fans voor kijken Mario-film

2

Media Miyamoto en Meledandri bedanken fans voor kijken Mario-film

22-06-2023

4

Dennis

SEGA kondigt Sonic Central aan voor 23 juni

3

Nieuws SEGA kondigt Sonic Central aan voor 23 juni

22-06-2023

4

Dennis

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

25 jun 23 om 14:26

#10470‍

5188 XP | 640 comments

Het is wat mij betreft best een goede ontwikkeling dat Nintendo de laatste jaren steeds meer aan het inzetten is voor officiële toernooien voor hun grootste multiplayer first party games! Ik ben benieuwd of Pétol zich gaat proberen te kwalificeren voor het Europees Kampioenschap van Mario Kart 8 Deluxe.