Miyamoto en Meledandri bedanken fans voor kijken Mario-film

  • Media

  • 22 jun 23 om 16:00

  • Dennis

  • 2

Shigeru Miyamoto van Nintendo en Chris Meledandri van Illumination bedanken in een video alle fans die genoten hebben van de Super Mario Bros. Movie!

In een videoboodschap van één minuut bedanken de coproducers van de Super Mario Bros. Movie de fans. Miyamoto zegt het een eer te vinden dat zoveel mensen de film hebben gezien, en hoopt dat we Mario en zijn vrienden blijven aanmoedigen.

Meledandri geeft aan nog nooit eerder zo’n grote reactie te hebben gehad van een fanbase, en dat dankzij de fans van de film nog veel meer mensen de magie van Mario hebben ontdekt.

Heb je de Super Mario Bros. Movie nog niet gezien (of wil je hem gewoon nog vaker kijken) en wil je kans maken op de blu-ray versie? Doe dan vooral mee met onze prijsvraag!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

bank stream koopa cafe

1

Livestream Kom chillen tijdens de N1-UP Bankstream

25-06-2024

1

Mitch

Mario Party 8 – Een traditioneel feest met vooruitstrevende ideeën

3

Special Mario Party 8 - Een traditioneel feest met vooruitstrevende ideeën

22-06-2023

8

Thijmen

Mario Kart 8 Deluxe krijgt officieel Europees toernooi

1

Nieuws Mario Kart 8 Deluxe krijgt officieel Europees toernooi

22-06-2023

3

Thijmen

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

22 jun 23 om 19:21

#10419‍

3875 XP | 729 comments

Nou, ze zeggen het niet direct, maar dit zal wel betekenen dat een tweede film eraan komt. Maarja, ik heb ook de aftercredits scene gezien, hihi.

En niet alleen Mario, geef me maar ook Zelda, Star Fox, Metroid, Kirby, Splatoon, Animal Crossing en uiteindelijk een Smash Bros. film!

Robin

23 jun 23 om 09:33

#10424‍

3279 XP | 485 comments

Ik bedoel als de film vermakelijk is, gaan mensen kijken. Deze film was dan ook vermakelijk