Mario Kart 8 Deluxe - Set 5 bevat drie nieuwe personages en meer

  • Nieuws

  • 21 jun 23 om 17:31

  • Erik

  • 6

Nintendo heeft een trailer uitgebracht van Set 5 van de Mario Kart 8 Deluxe-uitbreiding. Het bevat onder andere drie nieuwe personages en een gloednieuwe track.

Petey Piranha, Wiggler en Kamek zijn drie extra speelbare racers. Daarnaast is er in de vorm van Badderbaan een gloednieuw circuit.

Set 5 van de Circuit-uitbreiding verschijnt “deze zomer”. Het bevat acht tracks en drie speelbare personages.

Tot eind 2023 worden er nieuwe content aan Mario Kart 8 Deluxe toegevoegd. De Circuit-uitbreidingspas bevat straks in totaal 48 circuits. Begin maart bracht Nintendo Wave 4 uit, met Birdo als nieuw personage.

Mario Kart 8 Deluxe is sinds 28 april 2017 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Alles over de Circuit-uitbreiding van Mario Kart 8 Deluxe

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

bank stream koopa cafe

1

Livestream Kom chillen tijdens de N1-UP Bankstream

25-06-2024

1

Mitch

Dragon Quest Monsters: The Dark Prince komt naar Switch

2

Nieuws Dragon Quest Monsters: The Dark Prince komt naar Switch

21-06-2023

2

Erik

Pikmin 1 + 2 aangekondigd en vanaf vandaag verkrijgbaar

2

Nieuws Pikmin 1 + 2 aangekondigd en vanaf vandaag verkrijgbaar

21-06-2023

3

Icelos

Discussieer met ons mee! 6

Apenknul

21 jun 23 om 18:13

#10370‍

3875 XP | 729 comments

Ik dacht dat ze alleen Tour Characters er in deden. MAAR WIGGLER, HELL YES!

En Kamek die in mijn top 3 zat, ik ben zo blij! Waarschijnlijk komt Diddy dan in de laatste wave.

En Petey Piranha is oke, ben ik neutraal in. Maar leuk voor de fans!

Martijn

21 jun 23 om 20:08

#10391‍

3742 XP | 431 comments

Ah, Petey Piranha was wel grappig toen hij mee-racete in Mario Kart: Double Dash. Samen met King Boo de zwaarste racer in dat spel. Gaf wat moeite omdat zijn enorme hoofd nogal je zicht kon blokkeren, maar met hem op de wagen scheurde je toch al op een soort logge carnavalswagen.

Leuke toevoegingen. Ben benieuwd op welk totaal het aantal racers uiteindelijk gaat eindigen en of dat daadwerkelijk vijf nieuwe zijn, zoals volgens de geruchten. Meer mag altijd! Denk dat Diddy Kong dan wel bij de laatste wave gaat zitten. Nieuwe track ziet er ook tof uit, met de race door de badkamer. Laat maar komen, die update!

 

Apenknul

21 jun 23 om 21:57

#10396‍

3875 XP | 729 comments

Diddy gaat er zeker wel inkomen, denk ik. Houd het liever op Diddy, dan Diddy en Funky.

Als Nintendo ziet dat character ook goed aanslaan, vraag ik me ook af of ze na de Booster Course Pass, ook een character pass er in gooien, waar je alts zoals Bus Driver Waluigi er in krijgt, maar ook echte characters. Dan kunnen ze gewoon alles erin jassen. Of het nou uit Tour komt of niet. Wiggler zit niet in Tour, dus dat maakt het wel een stuk open. Maar als dit alles is, en ze houden nog 2 over, hoop ik niet dat ze Honey Queen van MK7 erin zetten. Dat werd al niet in dank afgenomen toen ze Waluigi verving in de game.

Maar imagine dan ook Paratroopa terug, of Rob uit DS. Maar naast characters, zie ik dan ook graag nieuwe en oude karts, zoals de kinderwagen van de baby characters. Daar had ik dikke lol mee vroeger. Of de unieke en ruime keuze van de karts van MKDS. Zo had Waluigi een graafmachine, Dry Bones een tank en Luigi de poltergust bijvoorbeeld!

Martijn

21 jun 23 om 23:01

#10397‍

3742 XP | 431 comments

Nee, liever geen Honey Queen. Super Mario Galaxy is ook weer even geleden en eigenlijk sloeg het nergens op. De Honey Queen uit het eigenlijke spel was veel te groot. Hadden ze beter zo'n gewone bij voor gebruikt. Liever ook geen verdere metal- of baby-varianten meer. Vergeleken daarmee vind ik die Paratroopa een betere toevoeging. Doe anders maar Diddy of Pauline nog. Dan vind ik het rooster ook wel mooi afgemaakt.

...of King Bomb-omb natuurlijk, he? Die roep jij steeds, maar dat is eigenlijk ook wel een leuke toevoeging. Wie weet, want hij duikt wel steeds vaker op, zoals in de Super Mario Bros. film of nu in Mario X Rabbids Sparks of Hope DLC. Meer dan 5 nieuwe racers mag ook best!

Apenknul

22 jun 23 om 06:44

#10401‍

3875 XP | 729 comments

King bob-omb was ook een racer in Mario Kart Tour, en je kon als hem spelen in Mario Golf Super Rush. Dus ik heb het idee dat ze hem wel wat meer populair willen gaan maken, en nja eerlijk. Hij is voor mij ook wel het gezicht van Super Mario 64😛

Tamadachi

25 jun 23 om 13:56

#10459‍

5278 XP | 651 comments

Er waren voor MKT als objecten voor de badderbaan gedatamined dus een track door een badkamer heen kwam voor mij niet als een verassing. Het past ook wel bij Ribbon Road waar je midden door een slaapkamer heen scheurt. Qua personages vind ik Petey Piranha en Kamek geslaagde toevoegingen. Hopelijk betekent dit dat Piranha Plant Cove ook in Wave 5 gaat belanden. Een leuk detail is dat Kamek eindelijk als character valt te kiezen in een console Mario Kart game nadat hij oorspronkelijk was gepland was voor Mario Kart 64 en het originele Mario Kart 8 voor de Wii U maar is geschrapt. Wiggler is als personage dat niet in MKT zit toch wel onverwacht maar wel grappig verzonnen als je beseft dat je betekent dat je Wiggler op een wild Wiggler kart kan zetten.