Mario Golf: Super Rush voegt nieuwe Yoshi-kleuren toe via Ranked Match

  • Nieuws

  • 3 apr 22 om 00:36

  • Rik

  • 1

De ondersteuning van Mario Golf: Super Rush is grotendeels over, maar zo nu en dan voegt Nintendo nog een kleinigheidje toe. Deze maand zijn er nieuwe Yoshi-kleuren vrij te spelen via de Ranked Match modus.

Het gaat om de roze, blauwe en oranje Yoshi’s. Om deze kleurrijke dino’s vrij te spelen moet de speler ten minste de rank van A- halen in de online Ranked Match modus. De Yoshi-varianten zijn de beloning van april. Eenmaal vrijgespeeld kun je in het personage-selectie scherm met de L-knop van uiterlijk wisselen als je Yoshi hebt geselecteerd. Je weet dat je de nieuwe varianten hebt vrijgespeeld als je het onderstaande scherm ziet verschijnen:

Bron: Nintendoeverything.com

Mario Golf: Super Rush kwam uit op 25 juni 2021 voor de Nintendo Switch. Ook Mario Kart Tour voegt deze maand nieuwe Yoshi-varianten toe aan de game.

Speel jij Mario Golf: Super Rush nog steeds? Laat het ons weten in de comments!

Bron: nintendoeverything

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Pikmin 2 tikt de 20 aan!

0

Special Pikmin 2 tikt de 20 aan!

29-04-2024

0

Mark

Hoofdafbeelding bij Mario Kart 8 Deluxe doorbreekt grens van 60 miljoen verkopen

0

Nieuws Historisch succes kwam als verrassing voor Mario Kart 8 Deluxe-producent

03-04-2022

3

Rik

Amerikaanse leeftijdsclassificatie lekt Switch-versie van The Pathless

0

Nieuws Amerikaanse leeftijdsclassificatie lekt Switch-versie van The Pathless

02-04-2022

0

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

3 apr 22 om 14:27

#4333‍

5886 XP | 1090 comments

Verleidelijk maar ik was al snel na de release klaar met deze game. Het heeft gewoon maar een klein grammetje van de charme van voorgaande delen en ik vind het gewoon niet meer leuk. Ik speel wel Toadstool Tour of Mario Golf 64 als ik een kwaliteits Mario golf game wil spelen.