Makers Trails in the Sky-remake verrast door onthulling tijdens Direct

  • Nieuws

  • 7 sep 24 om 09:13

  • Erik

  • 3

Toshiro Kondo, president van Nihon Falcom, was zelf verrast dat Trails in the Sky the 1st aangekondigd werd tijdens de afgelopen Nintendo Direct.

Kondo wist niet dat Nintendo een stream zou houden afgelopen 27 augustus, vertelt hij tegen het Taiwanese GNN. Daarnaast had hij niet verwacht dat ze toen Trails in the Sky the 1st zouden onthullen. “Als de aankondiging iemand verraste, dan was dat niet mijn bedoeling.”

The Legend of Heroes: Trails in the Sky the 1st is zowel tijdens de Engelse als Japanse Partner Direct aangekondigd, alhoewel die in de laatste meer speeltijd kreeg. De opvallend hoge kwaliteit van de trailer werd aangekaart, waarop Kondo laat weten dat Nihon Falcom 100% de organisatie is achter zowel de trailer als de game.

 

Een recent uitgebrachte Japanse trailer van Trails in the Sky the 1st.

Tijdens het interview geeft Kondo ook aan dat hij wil dat de remake een “moderne manier van spelen” heeft voor nieuwkomers, terwijl ze hetgeen wat de franchise zo leuk maken waarborgen voor oudgedienden.

In deze RPG speel je als Estelle Bright en haar geadopteerde broer Joshua, die Bracers willen worden. Dit is een organisatie die het volk wil beschermen. Het is het eerste deel in de franchise, die sindsdien vele vervolgen kende tot het onlangs verschenen Trails throigh Daybreak.

De remake van The Legend of Heroes: Trails in the Sky the 1st staat op de planning voor een release in 2025.

 

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

0

Review Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

16-09-2024

1

Rik

Wat speel je dit weekend? [7 september] 

3

Nieuws Wat speel je dit weekend? [7 september] 

07-09-2024

2

Erik

Everdeep Aurora – Onheilspellend vredig

1

Hands-on Everdeep Aurora - Onheilspellend vredig

07-09-2024

1

Kitty

Discussieer met ons mee! 3

Wonderboy

7 dagen geleden

#14364‍

128 XP | 24 comments

Dan zou ik maar eens contact opnemen met de PR afdeling van zijn uitgever als ik hem was. 

Rik

7 dagen geleden

#14371‍

5062 XP | 693 comments

Oeps, memo gemist...

Rik

7 dagen geleden

#14372‍

5062 XP | 693 comments

Ik vond deze titel er al best interessant uitzien, maar had gemist dat het om een remake van het eerste deel ging. Dat maakt het wel extra interessant om deze op te pakken, want de Trails-games hebben normaal zo'n hoge instapdrempel ivm (gebrek aan) voorkennis uit de vorige delen.