Maker Stardew Valley deelt nieuwe update over Versie 1.6

  • Nieuws

  • 3 dec 23 om 01:48

  • Karina

  • 1

De maker van Stardew Valley, bekend als ‘ConcernedApe’, heeft een update gedeeld over versie 1.6 van de populaire farming- en lifestyle-simulatiegame. Dit nieuws werd gedeeld op het sociale mediaplatform X (het voormalige Twitter). Hoewel de exacte releasedatum nog niet is aangekondigd, heeft ConcernedApe in zijn laatste bericht gemeld dat er aanzienlijke vooruitgang is geboekt, ondanks de zelfopgelegde tijdsdruk.

Versie 1.6 introduceert de “Grote Kist”, die bijna twee keer zoveel opslagruimte biedt als de standaardkist. Deze aankondiging volgt op teasers in oktober, waaronder een preview van het “Wild Horseradish Juice”.

Ook zal update 1.6 verschillende bugs oplossen die invloed hebben op de meeste Stardew Valley-mods en directe ondersteuning bieden voor gemodificeerde inhoud. De update belooft diverse nieuwe functies, zoals een groot festival, twee mini-festivals, nieuwe endgame-content, items, crafting-recepten, een nieuw type boerderij, winteroutfits voor de dorpsbewoners, 8-speler multiplayerondersteuning op pc, ontdekking van nieuwe geheimen en meer.


ConcernedApe kondigde de Stardew Valley 1.6 content-update al eerder aan in april 2023. Hoewel nieuwe content in het vooruitzicht ligt, heeft de ontwikkelaar benadrukt dat de update voornamelijk gericht is op het verbeteren van de modding-ervaring, waardoor het gemakkelijker wordt om aanpassingen te maken.

Er is nog geen concrete releasedatum voor Stardew Valley Versie 1.6. Er wordt gespeculeerd dat de update live gaat aan het einde van 2023 of in de vroege maanden van 2024. Maar dit zal afhankelijk zijn van een soepel verloop van het ontwikkelingsproces.

Ook staat er een Stardew Valley Concert Tour op de planning, waarover meer details zullen volgen.

Stardew Valley is sinds 5 oktober 2017 speelbaar op de Nintendo Switch.

Waar kijk jij het meest naar uit in de aankomende Stardew Valley 1.6 update? Laat het ons weten in de comments!

Bron: ConcernedApe op X

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

mario rpg MAIN IMAGE

2

Special Soundtrack Sunday - Super Mario RPG: Zo remake je een soundtrack

03-12-2023

2

ProfessorBonk

Wat speel je dit weekend? [2 december]

1

Special Wat speel je dit weekend? [2 december]

02-12-2023

2

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Dre

3 dec 23 om 17:09

#12285‍

2690 XP | 217 comments

Ik kijk hier echt zo naar uit!