Maker Nitro Deck toont nieuwe draadloze Switch-controller NEO S

  • Nieuws

  • 16 feb 24 om 10:47

  • Dennis

  • 0

CRKD, de maker van de Nitro Deck, introduceert een nieuwe draadloze controller. De NEO S komt naar verwachting in april op de markt!

Deze week heeft CRKD een nieuwe controller uit de doeken gedaan. De NEO S is een draadloze controller voor de Nintendo Switch maar werkt ook op pc, smartphone en ondersteunde smart tv’s.

De NEO S mixt een klassieke vorm met moderne technologie. Zo heeft de NEO S een rechthoekige vorm met afgeronde hoeken die doet denken aan de Famicom-controller. Een hoop specs die we kennen van de Nitro Deck komen ook terug in de NEO S. Zo heeft deze ook “niet-driftende” Hall Effect-sticks waarvan de top te verwisselen is. Op de achterkant zitten twee programmeerbare sneltoetsen. De controller verbindt via Bluetooth met je apparaten.

Ook is er veel aandacht gegaan naar de looks. Naast transparante versies en een op de Famicom gebaseerde rood/gouden variant, gaat CRKD ook de samenwerking aan met diverse artiesten. Zo maakte POPeART een variant met kersenbloesem.

De NEO S is te pre-orderen voor €59,99 via de website van CRKD. De controllers worden dan naar verwachting in april uitgeleverd.

Eerder bracht CRKD al de Nitro Deck uit, een handheld-controller voor de Nintendo Switch. Deze kreeg van ons een 7.

Welke controller gebruik jij bij je Switch? En heb je interesse in de NEO S? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

0

Column Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

08-09-2024

1

Robin

Paldean_Fates_release_event_Spiegel_kamer_raid_den_Scarlet_Violet_n1up

0

Special Pokémon Paldean Fates release event - Een Shiny ervaring

16-02-2024

4

Evelyne

Donkey_Kong_Mario_vs_Donkey_Kong_remake

3

Nieuws Mario vs. Donkey Kong is uit; haal jij 'm in huis?

16-02-2024

5

Erik

Reageer als eerste!